Media Club - Nek (ITA) (Filippo Neviani) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Nek (ITA)

Nek (ITA)
  Band/Artist:  Nek (ITA)
Country:  Italy
Genre:  World;  Pop
Style:
URL's:  www.nekweb.com
 www.discogs.com/artist/Nek
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Il mio gioco preferito (Parte prima) 2019 7 15.05.2019
2017 Unicos 2017 11 01.11.2017
2016 Unici 2016 11 11.11.2016
2015 Prima Di Parlare (Deluxe Edition) 2015 12 14.04.2015
2015 Antes de que hables 2015 12 24.11.2016
2013 Filippo Neviani 2013 10 14.04.2015
2013 Filippo Neviani [Espaniol Version] 2013 10 01.11.2017
2009 L'ultima Direzione 2009 13 05.02.2009
2009 Un'altra Direzione 2009 13 25.02.2009
2009 Nuevas Direcciones 2009 10 02.06.2009
2007 En El Cuarto 26 2007 10 17.04.2007
2006 Esencial 2006 13 06.07.2006
2006 Nella Stanza 26 2006 10 25.02.2009
2005 Una Parte Di Me 2005 10 25.02.2009
2002 Las Cosas Que Defendere (Spanish Version) 2002 11 11.07.2002
10.08.2005
2002 Le cose da difendere 2002 11 01.11.2017
2000 La Vita E 2000 14 10.08.2005
03.03.2009
2000 La vida es [Espaniol Version] 2000 14 01.11.2017
1998 In Due 1998 14 10.08.2005
1998 Entre tu y yo 1998 13 24.11.2016
1997 Nek (Laura no esta) 1997 11 24.11.2016
1997 Nek (Laura no esta) [Espaniol Version] 1997 11 01.11.2017
1996 Calore Umano 1996 10 25.02.2009
1996 Lei, gli amici e tutto il resto 1996 14 24.11.2016
1993 In te 1993 9 24.11.2016
1992 Nek 1992 10 24.11.2016
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Laura non c'e (Remix) [EP] 2016 8 24.11.2016
2015 Fatti avanti amore (Remix) [EP] 2015 8 24.11.2016
2015 B-Sides (EP) 2015 7 01.11.2017
2000 La vita (Remixed by Eiffel 65) [Single] 2000 3 24.11.2016
1998 Se una regola c' 1998 4 24.11.2016
 Live Albums
2005 Live in Gampel 2005 1 25.02.2009
 Compilations, Remixes
2010 E Da Qui - Greatest Hits 1992-2010 (CD 1) 2010 18 15.12.2010
2010 E Da Qui - Greatest Hits 1992-2010 (CD 2) 2010 18 15.12.2010
2004 Lo mejor de Nek - El ano cero 2004 18 24.11.2016
2003 L'anno Zero: The Best Of Neck 2003 18 25.02.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG