Media Club - Gal Costa (Maria Das Graças Costa Penna Burgos) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Gal Costa

Gal Costa
  Band/Artist:  Gal Costa
Country:  Brasil
Genre:  Alternative;  Jazz
Style:
URL's:  www.GalCosta.com.br
 www.discogs.com/artist/Gal+Costa
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 A Pele Do Futuro 2018 13 19.11.2018
2015 Estratosferica 2015 14 14.02.2017
2012 Recanto 2012 11 31.03.2015
2005 Hoje 2005 14 03.04.2012
2004 Gal Canta Caetano 2004 14 03.04.2012
2003 Todas As Coisas E Eu 2003 15 03.04.2012
2002 Gal Bossa Tropical 2002 12 03.04.2012
2001 De Tantos Amores 2001 13 03.04.2012
1998 Aquele Frevo Axe 1998 14 03.04.2012
1997 Acustico MTV 1997 16 03.04.2012
1995 Mina D'agua Do Meu Canto 1995 17 03.04.2012
1993 O Sorriso Do Gato De Alice 1993 11 03.04.2012
1990 Plural 1990 12 31.03.2015
1987 Lua de Mel Como o Diabo Gosta (Limited Edition) 1987 11 31.03.2015
1987 Lua de Mel Como o Diabo Gosta (LP) 1987 10 14.02.2017
1985 Bem Bom 1985 11 03.04.2012
1984 Profana 1984 10 03.04.2012
1984 Aquarela Do Brasil 1984 12 31.03.2015
1984 Profana (LP) 1984 12 14.02.2017
1983 Baby Gal 1983 9 03.04.2012
1983 Baby Gal (LP) 1983 10 14.02.2017
1983 Gabriela 1983 10 31.01.2018
1982 Minha Voz 1982 11 03.04.2012
1981 Fantasia 1981 10 03.04.2012
1979 Gal Tropical 1979 12 03.04.2012
1978 Agua Viva 1978 12 31.03.2015
1977 Caras E Bocas 1977 10 31.03.2015
1976 Gal Canta Caymmi 1976 10 03.04.2012
1974 Cantar 1974 11 03.04.2012
1973 India 1973 9 03.04.2012
1970 Legal 1970 10 03.04.2012
1969 Gal Costa 1969 12 03.04.2012
1969 Gal 1969 9 03.04.2012
1969 Gal Costa (1992 rerelease) 1969 14 03.04.2012
1967 Domingo (LP) (feat.) 1967 12 14.02.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
1965 Maria da Graca (Single) 1965 2 31.03.2015
 Live Albums
2017 Estratosferica Ao Vivo (CD 1) 2017 11 31.01.2018
2017 Estratosferica Ao Vivo (CD 2) 2017 11 31.01.2018
2014 Live in London '71 (CD 1) 2014 10 31.01.2018
2014 Live in London '71 (CD 2) 2014 8 31.01.2018
2013 Recanto Ao Vivo (CD 1) 2013 11 14.02.2017
2013 Recanto Ao Vivo (CD 2) 2013 12 14.02.2017
2006 Live At The Blue Note 2006 17 03.04.2012
2006 Gal Costa: ao Vivo 2006 14 31.03.2015
1999 Canta Tom Jobim ao Vivo (CD 1) 1999 12 31.03.2015
1999 Canta Tom Jobim ao Vivo (CD 2) 1999 12 31.03.2015
1987 Rio Revisted (split) 1987 12 31.03.2015
1976 Doces Barbaros (LP 1) 1976 10 31.01.2018
1976 Doces Barbaros (LP 2) 1976 8 31.01.2018
1974 Temporada de Verao (Ao Vivo na Bahia) [LP] 1974 9 31.01.2018
1971 Gal A Todo Vapor 1971 19 03.04.2012
 Compilations, Remixes
2017 B-Sides & Unreleased 2017 10 31.01.2018
2015 A Arte de Gal Costa 2015 20 14.02.2017
2010 Divina, Maravilhosa (CD 1) 2010 14 14.02.2017
2010 Divina, Maravilhosa (CD 2) 2010 14 14.02.2017
2006 Divino Maravilhoso - Gal Costa Interpreta Caetano Veloso (CD 1) 2006 18 03.04.2012
2006 Divino Maravilhoso - Gal Costa Interpreta Caetano Veloso (CD 2) 2006 18 03.04.2012
2005 Novelas 2005 14 03.04.2012
2005 Maxximum 2005 16 31.01.2018
2002 Duetos 2002 14 03.04.2012
1993 Personalidade 1993 16 31.01.2018
1990 O Melhor De Gal Costa 1990 16 03.04.2012
1988 Meu Nome E Gal 1988 20 03.04.2012
 Tributes
L 0.24 / D 1.00 1987 12 32004.09.2011
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG