Media Club - Azul Y Negro (Carlos G. Vaso, Joaquin Montoya) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Azul Y Negro

Azul Y Negro
  Band/Artist:  Azul Y Negro
Country:  Spain
Genre:  Electronica;  Pop
Style:
URL's:  www.azulynegro.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Vision 2010 17 28.02.2012
2008 Deja Vu 2008 5 28.02.2012
2005 Vox 2005 12 28.02.2012
2003 ISS 2003 12 28.02.2012
2002 Mare Nostrum 2002 14 28.02.2012
2002 Recuerda 2002 12 28.02.2012
1997 De Vuelta Al Futuro II (CD 1) 1997 13 28.02.2012
1997 De Vuelta Al Futuro II (CD 2) 1997 14 28.02.2012
1993 De Vuelta Al Futuro 1993 6 28.02.2012
1986 Babel 1986 12 28.02.2012
1985 Mercado Comun 1985 10 28.02.2012
1984 Suspense 1984 9 28.02.2012
1983 Digital 1983 10 28.02.2012
1982 La Noche 1982 11 28.02.2012
1981 La Edad De Los Colores 1981 11 28.02.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
1993 Torero!! (Single) 1993 2 28.02.2012
1989 No Smoking (Single) 1989 2 28.02.2012
1988 Es El Colmo (Single) 1988 3 28.02.2012
1986 Vuelva Usted Manana (Single) 1986 3 28.02.2012
1985 Miedo Al Telefono (Single) 1985 2 28.02.2012
1985 Numeros Rojos (Single) 1985 3 28.02.2012
1984 El Hombre Lobo (Single) 1984 2 28.02.2012
1984 Funky Punky Girl (Single) 1984 2 28.02.2012
1984 Hitchcock Makes Me Happy (Single) 1984 2 28.02.2012
1983 No Tengo Tiempo (Con Los Dedos De Una Mano) (Single) 1983 2 28.02.2012
1982 La Noche (Single) 1982 2 28.02.2012
1982 Me Estoy Volviendo Loco (Single) 1982 3 28.02.2012
1981 No Controlo Nada/La Torre De Madrid (Single) 1981 2 28.02.2012
 Compilations, Remixes
2011 Retrospective 2011 14 28.02.2012
2005 El Color De Los Exitos 2005 14 28.02.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG