Media Club - Thiefaine, Hubert Felix (Hubert Felix Thiefaine) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Thiefaine, Hubert Felix

Thiefaine, Hubert Felix
  Band/Artist:  Thiefaine, Hubert Felix
Country:  France
Genre:  Alternative;  Pop;  Rock
Style:
URL's:  thiefaine.free.fr
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Supplement De Mensonge 2011 12 31.07.2012
2007 Amicalement Blues (feat. Paul Personne) 2007 13 22.11.2014
2005 Scandale Melancolique 2005 13 31.07.2012
2002 Au Bataclan 2002 13 31.07.2012
2001 Defloration 13 2001 11 31.07.2012
1999 En Concert A Bercy (CD 1) 1999 16 31.07.2012
1999 En Concert A Bercy (CD 2) 1999 16 31.07.2012
1998 Le Bonheur De La Tentation 1998 11 31.07.2012
1996 La Tentation Du Bonheur 1996 12 31.07.2012
1995 Paris-Zenith (CD 1) 1995 11 31.07.2012
1995 Paris-Zenith (CD 2) 1995 9 31.07.2012
1993 Fragments D'hebitude 1993 14 31.07.2012
1990 Chroniques Bluesymentales 1990 9 31.07.2012
1988 Eros Uber Alles 1988 8 31.07.2012
1988 Routes 88 1988 17 31.07.2012
1986 En Concert, Vol.2 1986 10 31.07.2012
1986 Meteo Fur Nada 1986 9 31.07.2012
1984 Alambi/Sortie Sud 1984 7 31.07.2012
1983 En concert Vol.1 (CD 1) 1983 9 31.07.2012
1983 En concert Vol.1 (CD 2) 1983 10 31.07.2012
1982 Soleil Cherche Futur 1982 8 31.07.2012
1981 Derniere Balise (Avant Mutation) 1981 10 31.07.2012
1980 De L'amour, De L'art Ou Du Cochon 1980 8 31.07.2012
1979 Autorisation De Delirer 1979 11 31.07.2012
1978 Tout Corps Vivant Branche Sur Le Secteur Est Appele A S'emouvoir 1978 11 31.07.2012
 Live Albums
2007 Scandale Melancolique Tour (CD 1) 2007 14 31.07.2012
2007 Scandale Melancolique Tour (CD 2) 2007 9 31.07.2012
 Compilations, Remixes
2009 Sequelles (CD 1) 2009 14 31.07.2012
2009 Sequelles (CD 2) 2009 14 31.07.2012
2009 Sequelles (CD 3) 2009 9 31.07.2012
1998 Thiefaine 78-98 1998 18 31.07.2012
1986 Thiefaine 78-83 1986 12 31.07.2012
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG