Media Club - Kaiser, Roland (Roland Kaiser) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Kaiser, Roland

Kaiser, Roland
  Band/Artist:  Kaiser, Roland
Country:  Germany
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.roland-kaiser.de
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Seelenbahnen 2014 15 15.11.2017
2013 Schone Weihnachtszeit mit Roland Kaiser 2013 18 26.01.2019
2012 Affaeren 2012 16 15.11.2017
2011 Alles Ist Moeglich 2011 14 31.08.2012
2010 Allein Mit Dir 2010 15 31.08.2012
2009 Besinnliche Weihnacht 2009 18 31.08.2012
2008 Wir Sind Sehnsucht 2008 12 15.11.2017
2007 Sexy 2007 13 31.08.2012
2003 Pure Lust 2003 13 31.08.2012
2002 Ganz Oder Gar Nicht (Gold Edition) 2002 18 31.08.2012
2000 Flieg Mit Mir 2000 14 31.08.2012
1999 Mitten Im Leben 1999 11 31.08.2012
1998 Grenzenlos II 1998 12 15.11.2017
1996 Grenzenlos 1996 16 31.08.2012
1994 Heute Und Hier 1994 12 31.08.2012
1993 Verrueckt Nach Dir 1993 10 31.08.2012
1992 Schmusestunde 1992 16 31.08.2012
1992 Sudlich Von Mir 1992 12 31.08.2012
1990 Herzzeit 1990 14 31.08.2012
1989 Auf Dem Weg Zu Dir 1989 13 31.08.2012
1989 Frauen 1989 12 31.08.2012
1989 Seitenblicke 1989 12 31.08.2012
1988 Zwischen Feuer Und Eis 1988 16 31.08.2012
1986 Ich Will Dich 1986 12 31.08.2012
1985 Die Schoensten Liebeslieder Der Welt 1985 12 31.08.2012
1985 Love Songs 1985 12 31.08.2012
1984 Fur Dich 1984 16 31.08.2012
1984 Ich Fuehl' Mich Wohl In Deinem Leben 1984 12 31.08.2012
1983 Gefuhle Sind Frei 1983 16 31.08.2012
1982 In Gedanken Bei Dir 1982 10 31.08.2012
1979 Etwas Von Mir 1979 12 31.08.2012
1977 Nicht Eine Stunde Tut Mir Leid 1977 12 31.08.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
1994 Heute Und Hier (Single) 1994 3 31.08.2012
 Compilations, Remixes
2013 Gold - Die Neue Best Of 2013 20 15.11.2017
2010 Seine Hits - Gestern Und Heute (CD 1) 2010 13 15.11.2017
2010 Seine Hits - Gestern Und Heute (CD 2) 2010 13 15.11.2017
2007 Hautnah - Die Geschichten Meiner Stars (CD 1) 2007 14 31.08.2012
2007 Hautnah - Die Geschichten Meiner Stars (CD 2) 2007 1 31.08.2012
2004 Best Of 2004 19 15.11.2017
2001 20 Hit-Singles Original (CD 1) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 2) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 3) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 4) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 5) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 6) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 7) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 8) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 9) 2001 4 31.08.2012
2001 20 Hit-Singles Original (CD 10) 2001 4 31.08.2012
2000 Nur Das Beste - Die Grossten Hits 1976 - 1998 2000 18 31.08.2012
1997 Alles Was Du Willst (CD 1) 1997 16 31.08.2012
1997 Alles Was Du Willst (CD 2) 1997 16 31.08.2012
1997 Alles Was Du Willst (CD 3) 1997 16 31.08.2012
1997 Der Hit-Mix  Das Album 1997 32 31.08.2012
1994 Lebenslaenglich Du 1994 16 15.11.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG