Media Club - Clannad (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Clannad

Clannad
  Band/Artist:  Clannad
Country:  Ireland
Genre:  Folk;  New Age;  World
Style:
URL's:  www.clannad.org
 www.clannad.org.uk
 www.clannad.ie
 www.discogs.com/artist/Clannad
 en.wikipedia.org/wiki/Clannad
 www.allmusic.com/artist/clannad-mn0000781732
Инфо:
- Enya

Появился этот уникальный коллектив в той части изумрудного острова Ирландии, которая выходит в Атлантику, на самом краю этой земли в небольшом городке Gaoth Dobhair, который англичане называют Гвидор. Организаторами группы были: Мойя Бреннан (Máire Brennan), её родные братья Кирон Бреннан (Ciarán Brennan) и Пол Бреннан (Pól Brennan), и двоюродные дяди Ноэль Дугган (Noel Duggan) и Патрик Дугган (Padraig Duggan)...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Nadur 2013 13 29.09.2013
2013 Nadur (iTunes version) 2013 14 30.09.2013
2013 Christ Church Cathedral 2013 19 12.06.2014
1998 Landmarks 1998 10 21.10.2002
26.04.2007
1997 Landmarks (Limited Edition) 1997 11 24.11.2017
1996 Lore (Limited Edition) 1996 12 24.11.2017
1995 Lore 1995 11 21.10.2002
28.08.2009
1993 Banba 1993 11 21.10.2002
28.08.2009
1993 Banba (Limited Edition) 1993 12 24.11.2017
1992 Themes 1992 12 24.11.2017
1990 Anam 1990 12 20.08.2002
26.04.2007
1989 Athlantic Realm 1989 13 21.10.2002
28.08.2009
1989 Pastpresent 1989 16 10.02.2006
1989 The Angel and the Soldier Boy 1989 2 24.11.2017
1987 Sirius 1987 10 21.10.2002
28.08.2009
1987 Sirius (Limited Edition) 1987 12 24.11.2017
1985 Macalla 1985 10 21.10.2002
26.04.2007
1985 Macalla (Limited Edition) 1985 11 24.11.2017
1984 Legend 1984 11 24.11.2017
1983 Magical Ring 1983 10 21.10.2002
26.04.2007
1983 Magical Ring (Limited Edition) 1983 11 24.11.2017
1982 Fuaim 1982 11 21.10.2002
26.04.2007
1980 Cran Ull 1980 9 21.10.2002
28.08.2009
1979 Ring of Gold 1979 9 24.11.2017
1976 Dulaman 1976 10 21.10.2002
28.08.2009
1974 Clannad II 1974 11 21.10.2002
28.08.2009
1973 Clannad 1973 13 21.10.2002
28.08.2009
 Bootlegs
2013 2013-02-20 - Teatro CTM, Rezzato, Italy (CD 1) 2013 10 24.11.2017
2013 2013-02-20 - Teatro CTM, Rezzato, Italy (CD 2) 2013 8 24.11.2017
2013 2013-08-06 - 44th Festival Interceltique de Lorient, Lorient, France 2013 10 24.11.2017
2013 2013-10-24 - Opera House, Wellington, New Zealand (CD 1) 2013 11 24.11.2017
2013 2013-10-24 - Opera House, Wellington, New Zealand (CD 2) 2013 8 24.11.2017
1996 Themes and Dreams 1996 6 10.02.2006
1988 1988-03-17 - Hamersmith Odeon, London, The Great Britain 1988 7 24.11.2017
1988 1988-08-05 - Sydney, Australia 1988 12 24.11.2017
1980 1980-01-29 - Bremen, West Germany 1980 11 24.11.2017
 Live Albums
2018 Turas 1980 2018 20 04.09.2018
2005 Live in Concert 2005 11 24.11.2017
1980 Live in Philadelphia 1980 12 24.11.2017
1978 In Concert 1978 8 21.10.2002
28.08.2009
 Compilations, Remixes
2008 Celtic Themes - The Very Best Of 2008 18 24.11.2017
2003 The Best of Clannad: In a Lifetime (CD 1) 2003 14 24.11.2017
2003 The Best of Clannad: In a Lifetime (CD 2) 2003 12 24.11.2017
2000 Greatest Hits 2000 18 10.12.2002
1998 An Diolaim 1998 14 10.12.2002
09.02.2006
1997 The Ultimate Collection 1997 18 10.12.2002
1984 Legend 1984 10 20.08.2002
28.08.2009
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1992 10 vbr30.09.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  
go top

Media ClubCreated by TDG