Media Club - Loiri, Vesa-Matti (Vesa-Matti Loiri) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Loiri, Vesa-Matti

Loiri, Vesa-Matti
  Band/Artist:  Loiri, Vesa-Matti
Country:  Finland
Genre:  Pop
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Hyvaa Puuta 2009 12 12.10.2012
2008 Kasari 2008 13 12.10.2012
2007 Inari 2007 13 12.10.2012
2006 Ivalo 2006 13 12.10.2012
2004 Ystavan Laulut II: Albatrossi 2004 11 12.10.2012
2003 Ystavan Laulut 2003 10 12.10.2012
2001 Eino Leino 4: Paivan Laskiessa 2001 13 12.10.2012
2000 Kirkkokonsertti 2000 13 12.10.2012
1998 Sydameeni Joulun Teen 1998 15 12.10.2012
1997 Rurja 1997 12 12.10.2012
1995 Kaksin 1995 10 12.10.2012
1995 Uuno Kailas 1995 17 12.10.2012
1994 Vesa-Matti Loiri 1994 13 12.10.2012
1990 Seitseman Kertaa 1990 9 12.10.2012
1985 Eino Leino 3 1985 9 12.10.2012
1984 Lasihelmipeli 1984 8 12.10.2012
1983 Taalla Pohjantahden Alla 1983 10 12.10.2012
1981 Vesa-Matti Loiri Tulkitsee Oskar Merikannon Lauluja 1981 12 12.10.2012
1980 Eino Leino 2 1980 9 12.10.2012
1978 Eino Leino 1 1978 10 12.10.2012
1977 Vesku Helismaasta 1977 11 12.10.2012
1974 Merirosvokapteeni Ynjevi Lavankopoksahdus 1974 10 12.10.2012
1973 Veskunoita 1973 12 12.10.2012
1972 Vesku Suomesta 1972 12 12.10.2012
1971 4+20 1971 10 12.10.2012
 Compilations, Remixes
2001 Vesku Suomesta . Parhaat (CD 1) 2001 21 12.10.2012
2001 Vesku Suomesta . Parhaat (CD 2) 2001 18 12.10.2012
1973 Laulu On Iloni Ja Tyoni 1973 14 12.10.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG