Media Club - Modena City Ramblers (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Modena City Ramblers

Modena City Ramblers
  Band/Artist:  Modena City Ramblers
Country:  Italy
Genre:  Folk
Style:
URL's:  www.ramblers.it/
 myspace.com/modenacityramblers
 www.facebook.com/pages/Modena-City-Ramblers/72562536188
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Mani Come Rami, Ai Piedi Radici 2017 15 05.09.2017
2015 Tracce Clandestine 2015 15 05.09.2017
2013 Niente Di Nuovo Sul Fronte Occidentale 2013 18 28.04.2013
2012 Battaglione Alleato (CD 1) 2012 13 28.04.2013
2012 Battaglione Alleato (CD 2) 2012 13 28.04.2013
2011 Sul Tetto Del Mondo 2011 13 28.04.2013
2009 Onda Libera 2009 12 28.04.2013
2008 Bella Ciao - Italian Combat Folk For The Masses 2008 13 28.04.2013
2006 Dopo Il Lungo Inverno 2006 19 28.04.2013
2005 Appunti Partigiani 2005 15 28.04.2013
2004 Viva La Vida, Muera La Muerte! 2004 12 28.04.2013
2002 Radio Rebelde 2002 13 28.04.2013
1999 Fuori Campo 1999 14 28.04.2013
1999 Il Resto Raccolto 1999 10 28.04.2013
1997 Terra E Liberta' 1997 15 28.04.2013
1996 La Grande Famiglia 1996 16 28.04.2013
1994 Riportando Tutto A Casa 1994 13 28.04.2013
1993 Combat Folk (Demo) 1993 7 28.04.2013
 Bootlegs
2006 Live Fuori Orario Taneto 2006 29 28.04.2013
1996 Live Torino 1996 16 28.04.2013
1994 Live Festa De L'unita 1994 8 28.04.2013
 Singles, Mini-CD's, EP's
2003 Gocce 2003 5 28.04.2013
2003 Modena City Remix 2003 6 28.04.2013
1998 Cent'anni Di Solitudine 1998 5 28.04.2013
1998 L'italia Ai Tempi Dei Modena City Ramblers 1998 4 28.04.2013
 Live Albums
1998 Raccolti (Live Acustico Al Sisten Irish Pub) 1998 18 28.04.2013
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG