Media Club - Prinz Pi (Friedrich Kautz / Prinz Porno / Prinz Porno One / Prinz Porno 23) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Prinz Pi

Prinz Pi
  Band/Artist:  Prinz Pi
Country:  Germany
Genre:  Hip-Hop
Style:
URL's:  www.facebook.com/PrinzPi23
 www.PrinzPi.biz
 de.wikipedia.org/wiki/Prinz_Pi
 www.discogs.com/artist/810007-Prinz-Pi
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Im Westen Nix Neues (Limited Fan Box) [CD 1] 2016 16 25.06.2017
2016 Im Westen Nix Neues (Limited Fan Box) [CD 2: Instrumental] 2016 16 25.06.2017
2015 pp = mc2 2015 16 16.07.2015
2015 pp = mc2 (Instrumental) 2015 12 16.07.2015
2013 Kompass Ohne Norden (Premium Edition) 2013 15 16.07.2015
2011 Rebell Ohne Grund 2011 18 24.05.2013
16.07.2015
2009 Teenage Mutant Horror Show 2 2009 19 16.07.2015
2008 Neopunk (Deluxe Edition) 2008 21 16.07.2015
2008 Neopunk 2008 17 16.07.2015
2007 Das Prinz IP Prinz PI Volume 1 2007 17 16.07.2015
2007 Zeitlos 2007 17 16.07.2015
2006 !Donnerwetter! (Limited Edition, CD 1) 2006 22 16.07.2015
2006 !Donnerwetter! (Limited Edition, CD 2: Der Herr Der Dinge) 2006 30 16.07.2015
2006 !Donnerwetter! (Limited Edition, CD 3: Bonus) 2006 7 16.07.2015
2005 Guess Who's Back On The Streets (mixtape) 2005 24 16.07.2015
2005 Teenage Mutant Horror Show 2005 22 16.07.2015
2005 Zeit Ist Geld (Streetalbum) 2005 24 16.07.2015
2004 1. Liga (feat. Separate) 2004 15 16.07.2015
2002 Blackbook CD #2: Jung, Schon & Stylisch 2002 17 16.07.2015
2002 Radiumreaktion 2002 18 16.07.2015
1999 Porno Privat 1999 13 16.07.2015
 Bootlegs
2014 Live at Splash Festival (07-12-2014) 2014 1 16.07.2015
2006 Live in Hamburg 2006 26 16.07.2015
 Singles, Mini-CD's, EP's
2015 Innenseiten Eines Aussenseiters (EP) 2015 5 25.06.2017
2014 Keine Liebe ( 2014 6 16.07.2015
2013 100X (Single) 2013 4 16.07.2015
2012 Unser Platz (Single) 2012 3 16.07.2015
2011 Achse Des Schonen ( 2011 10 24.05.2013
16.07.2015
2011 Du Bist (Single) 2011 6 24.05.2013
16.07.2015
2011 Konigin von Kreuzberg (Single) 2011 4 16.07.2015
2010 Illuminati - Epos Posterior (EP) 2010 13 24.05.2013
16.07.2015
2009 2030 (Single) 2009 4 16.07.2015
2008 Gib Dem Affen Zucker (Single) 2008 6 16.07.2015
2006 Instinkt (EP) 2006 6 16.07.2015
2002 Picknick (EP) 2002 6 16.07.2015
2001 Muskat (EP) (feat. Smexer, Lockefella & Jazalou) 2001 6 16.07.2015
2001 Radium (EP) 2001 9 16.07.2015
 Live Albums
2014 Kompass ohne Norden Live: Auf Kurs nach Hause 2014 18 16.07.2015
2014 Kompass ohne Norden Live: Auf Kurs nach Hause 2014 18 25.06.2017
 Compilations, Remixes
2017 Nichts War Umsonst (Limited Edition) (CD 1) 2017 14 10.11.2017
2017 Nichts War Umsonst (Limited Edition) (CD 2): Instrumental Edition 2017 14 10.11.2017
2017 Nichts War Umsonst (Limited Edition) (CD 3): Piano Edition 2017 14 10.11.2017
2017 Nichts War Umsonst (Limited Edition) (CD 4): 10 Jahre Prinz Pi 2017 10 10.11.2017
2011 Hallo Musik 2011 14 16.07.2015
2006 ...Lasst Die Puppen Tanzen! 2006 24 16.07.2015
2005 Geschriebene Geschichte 1998-2005 2005 40 16.07.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG