Media Club - Los Chunguitos (Los Chungitos) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Los Chunguitos

Los Chunguitos
  Band/Artist:  Los Chunguitos
Country:  Spain
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.loschunguitosonline.com/
 www.facebook.com/pages/Los-Chunguitos/171122837213
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2004 Abre Tu Corazon 2004 12 29.11.2013
2003 Morir De Amor 2003 10 29.11.2013
2001 La Medalla 2001 10 29.11.2013
1999 Autentico 1999 12 29.11.2013
1996 Pa Reventar 1996 12 29.11.2013
1995 Zoraida 1995 10 29.11.2013
1994 Marcha!! 1994 10 29.11.2013
1992 De Pura Sangre 1992 12 29.11.2013
1991 Plaza Vieja 1991 11 29.11.2013
1990 Baila Con Los Chunguitos 1990 11 29.11.2013
1989 Tiempos Dificiles 1989 11 29.11.2013
1988 Vive A Tu Manera 1988 2 29.11.2013
1986 Despues De La Tormenta 1986 10 29.11.2013
1986 Despues De La Tormenta 1986 10 29.11.2013
1984 Vagando Por Ahi 1984 10 29.11.2013
1983 Callejon Sin Salida 1983 10 29.11.2013
1983 Recuerdo De Enrique 1983 12 29.11.2013
1982 Barrio 1982 12 29.11.2013
1981 Sangre Caliente 1981 10 29.11.2013
1980 Pa Ti Pa Tu Primo 1980 10 29.11.2013
1979 Limosna De Amor 1979 8 29.11.2013
1978 Vive Gitano 1978 9 29.11.2013
1977 Los Chunguitos 1977 12 29.11.2013
 Compilations, Remixes
2006 Buena Suerte 2006 11 29.11.2013
2004 Dame Veneno (1973 - 2004) (CD 1) 2004 18 29.11.2013
2004 Dame Veneno (1973 - 2004) (CD 2) 2004 18 29.11.2013
2004 Dame Veneno (1973 - 2004) (CD 3) 2004 18 29.11.2013
2000 Hoy (CD 1) 2000 15 29.11.2013
2000 Hoy (CD 2) 2000 15 29.11.2013
1984 Cara A Cara (Sus 25 Mayores Exitos) (CD 1) 1984 13 29.11.2013
1984 Cara A Cara (Sus 25 Mayores Exitos) (CD 2) 1984 12 29.11.2013
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG