Media Club - Wir Sind Helden (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Wir Sind Helden

Wir Sind Helden
  Band/Artist:  Wir Sind Helden
Country:  Germany
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  myspace.com/WirSindHelden
 www.WirSindHelden.com
 www.discogs.com/artist/144005-Wir-Sind-Helden
 en.wikipedia.org/wiki/Wir_Sind_Helden
:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Bring Mich Nach Hause (Limited Edition: CD 1) 2010 12 13.09.2010
2010 Bring Mich Nach Hause (Limited Edition: CD 2) 2010 12 13.09.2010
2007 Soundso 2007 12 14.09.2007
2005 Von Hier An Blind 2005 13 10.10.2005
2003 Die Reklamation 2003 12 10.10.2005
 Bootlegs
2011 Live At IFA Sommergarten 2011 1 29.04.2015
2007 Live At Fm4 Radiosession 2007.05.02 2007 17 29.04.2015
2007 Unplugged At Rex Theater Wuppertal 27.04.2007 2007 11 29.04.2015
2005 Live Campus Invasion, Giessen, 16.07.05 2005 20 29.04.2015
2005 Live Berlin 02.07.2005 2005 3 29.04.2015
2003 Live In Hamburg 1.11.2003 2003 13 29.04.2015
 Singles, Mini-CD's, EP's
2010 Alles (Single) 2010 3 29.04.2015
2007 Soundso (Single) 2007 3 29.04.2015
2007 Endlich Ein Grund Zur Panik (Single) 2007 4 29.04.2015
2006 Wenn Es Passiert (Single) 2006 3 29.04.2015
2005 Gekommen Um Zu Bleiben (Single) 2005 3 29.04.2015
2005 Nur Ein Wort (Single) 2005 6 29.04.2015
2005 Von Hier An Blind (Single) 2005 4 29.04.2015
2004 Denkmal (Single) 2004 4 29.04.2015
2003 Guten Tag (Single) 2003 3 29.04.2015
2003 Mssen Nur Wollen (Single) 2003 3 29.04.2015
2003 Aurelie (Single) 2003 3 29.04.2015
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG