Media Club - Salinas, Luis (Luis Salinas, Louis Salinas) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Salinas, Luis

Salinas, Luis
  Band/Artist:  Salinas, Luis
Country:  Argentina
Genre:  Jazz
Style:
URL's:  www.salinasluis.com.ar/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 El Tren (CD 1) 2016 13 06.02.2019
2016 El Tren (CD 2) 2016 14 06.02.2019
2016 El Tren (CD 3) 2016 7 06.02.2019
2016 El Tren (CD 4) 2016 9 06.02.2019
2010 Sin Tiempo (CD 1) 2010 11 06.02.2019
2010 Sin Tiempo (CD 2) 2010 8 06.02.2019
2010 Sin Tiempo (CD 3) 2010 7 06.02.2019
2006 Muchas Cosas (CD 1) 2006 8 30.05.2014
2006 Muchas Cosas (CD 2) 2006 8 30.05.2014
2005 Luis Salinas Y Amigos En Espana 2005 12 06.02.2019
2003 Ahi Va 2003 13 30.05.2014
2003 Solo Guitarra 2003 2003 22 15.02.2019
2002 Musica Argentina (CD 1) 2002 12 30.05.2014
2002 Musica Argentina (CD 2) 2002 10 30.05.2014
2001 Rosario 2001 12 30.05.2014
1999 Solo Guitarra 1999 20 30.05.2014
1999 Luis Salinas, Tomatito, Lucho Gonzalez -El Guitarrazo 1999 14 15.02.2019
1997 Salinas 1997 13 30.05.2014
 Live Albums
2010 En Vivo (CD 4) 2010 8 06.02.2019
2010 En Vivo (CD 5) 2010 9 06.02.2019
2009 En Vivo (CD 1) 2009 8 06.02.2019
2009 En Vivo (CD 2) 2009 7 06.02.2019
2009 En Vivo (CD 3) 2009 16 06.02.2019
2005 En Vivo En El Rosedal (CD 1) 2005 6 06.02.2019
2005 En Vivo En El Rosedal (CD 2) 2005 7 06.02.2019
 Compilations, Remixes
2007 Clasicos De Musica Argentina, Y Algo Mas (CD 1) 2007 15 06.02.2019
2007 Clasicos De Musica Argentina, Y Algo Mas (CD 2) 2007 17 06.02.2019
2007 Clasicos De Musica Argentina, Y Algo Mas (CD 3) 2007 16 06.02.2019
2007 Clasicos De Musica Argentina, Y Algo Mas (CD 4) 2007 15 06.02.2019
2007 Clasicos De Musica Argentina, Y Algo Mas (CD 5) 2007 11 06.02.2019
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1998 5 vbr31.05.2014
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  
go top

Media ClubCreated by TDG