Media Club - Fischer, Veronika (Veronika Fischer) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Fischer, Veronika

Fischer, Veronika
  Band/Artist:  Fischer, Veronika
Country:  Germany
Genre:  Pop
Style:
URL's:  veronikafischer.de
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Zeitreise 2011 13 23.06.2014
2008 Unterwegs Zu Mir 2008 12 23.06.2014
2007 Weihnachten Wieder Daheim 2007 16 23.06.2014
2004 Dunnes Eis 2004 12 23.06.2014
2001 Tief Im Sommer 2001 12 23.06.2014
1997 Mehr In Sicht 1997 14 23.06.2014
1996 In Liebe 1996 16 23.06.2014
1995 Traumer 1995 13 23.06.2014
1993 Was Ist Dabei 1993 11 23.06.2014
1991 Gefuhle 1991 12 23.06.2014
1989 Veronika Fischer 1989 13 23.06.2014
1987 Spiegelbilder 1987 11 23.06.2014
1984 Sehnsucht Nach Warme 1984 10 23.06.2014
1981 Staunen 1981 11 23.06.2014
1980 Goldene Brucken 1980 10 23.06.2014
1978 Aufstehn 1978 11 23.06.2014
 Compilations, Remixes
2005 Das Beste (CD 1) 2005 16 23.06.2014
2005 Das Beste (CD 2) 2005 16 23.06.2014
2001 Meisterstucke 2001 12 23.06.2014
1993 Ihre Grossten Hits 1972 - 1980 1993 16 23.06.2014
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG