Media Club - Personne, Paul (Paul Personne, René-Paul Roux) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Personne, Paul

Personne, Paul
  Band/Artist:  Personne, Paul
Country:  France
Genre:  Blues;  Pop;  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/PaulPersonne
 www.PaulPersonne.com
 www.discogs.com/artist/283763-Paul-Personne
 en.wikipedia.org/wiki/Paul_Personne
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Puzzle 14 2014 12 21.11.2014
2011 A L'ouest - Face A 2011 9 21.11.2014
2011 A L'ouest - Face B 2011 10 21.11.2014
2003 Coup d'Blues, Vol. 2 2003 12 21.11.2014
2003 Demain... Il F'ra Beau 2003 12 21.11.2014
2000 Patchwork Electrique 2000 14 21.11.2014
1997 Route 97 (CD 1) 1997 14 21.11.2014
1997 Route 97 (CD 2) 1997 8 21.11.2014
1996 Instantanes 1996 15 21.11.2014
1994 Reve Sideral D'un Naif Ideal 1994 13 21.11.2014
1992 Comme A La Maison 1992 17 21.11.2014
1990 La Route De La Chance 1990 14 21.11.2014
 Compilations, Remixes
1991 Master Serie 1991 18 21.11.2014
 Tributes
L 0.00 / D 0.08 2007 13 32022.11.2014
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG