Media Club - Greger, Max (Max Greger) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Greger, Max

Greger, Max
  Band/Artist:  Greger, Max
Country:  Germany
Genre:  Jazz;  World
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
1999 Night Train 1999 16 26.12.2014
1998 Instrumental Magic 1998 16 26.12.2014
1995 Die Goldene Tanzplatte 1995 28 26.12.2014
1994 Silberfaden 1994 16 26.12.2014
1992 The Best Of Glenn Miller 1992 19 26.12.2014
1990 Die Goldene Hitparade Des Herzens 1990 14 26.12.2014
1990 Tanzen '91 1990 14 26.12.2014
1988 Evergreens Im Glenn Miller Sound 1988 14 26.12.2014
1988 Tanzen '89 1988 14 26.12.2014
1987 Oscar-Melodien Zum Tanzen 1987 22 26.12.2014
1984 Klassisches Tanzvergnugen 1984 14 26.12.2014
1984 Die Tanzmusik '84 1984 14 26.12.2014
1984 Max Greger Und Sein Enzian-Sextett 1984 14 26.12.2014
1983 Ich Hatt' Getanzt Heut' Nacht 1983 14 26.12.2014
1982 Big Band Happening 1982 12 26.12.2014
1981 Rock 'n' Roll Mit Max 1981 12 26.12.2014
1980 Mach Mit Beim Zabadak 1980 12 26.12.2014
1979 Die Tanzplatte Des Jahres '79 1979 14 26.12.2014
1977 Ice Dancing With Max Greger 1977 13 26.12.2014
1977 Dixieland 1977 8 26.12.2014
1976 Auf Geht's 1976 14 26.12.2014
1976 Max Greger Tanz'76 1976 12 26.12.2014
1975 Max, Du Hast Das Tanzen Raus 1975 10 26.12.2014
1975 Winter Wonderland 1975 12 26.12.2014
1974 Tanz Mit Mir 1974 14 26.12.2014
1974 Tanz '75 1974 12 26.12.2014
1974 Weltmeister Tanzparty Mit Max Greger 1974 12 26.12.2014
1974 Hits Marschieren Auf Folge 3 1974 8 26.12.2014
1972 Presents Strictly For Dancing 1972 14 26.12.2014
1971 Olympia-Dancing '72 1971 12 26.12.2014
1970 Sunshine/Starshine 1970 12 26.12.2014
1966 Eine Kleine Tanzmusik 1966 14 26.12.2014
1966 Greger In Rio 1966 14 26.12.2014
1965 Bal Pare 1965 15 26.12.2014
1965 Max Greger Und Sein  Orchester Laden Ein 1965 12 26.12.2014
1964 Yakety Sax 1964 12 26.12.2014
1959 Max Greger Presenta 1959 4 26.12.2014
 Live Albums
1968 Live - Tour De Dance 1968 10 26.12.2014
 Compilations, Remixes
1989 40 Jahre (CD 1) 1989 14 26.12.2014
1989 40 Jahre (CD 2) 1989 12 26.12.2014
1989 40 Jahre (CD 3) 1989 18 26.12.2014
1974 In The Mood For Hits 1974 12 26.12.2014
1973 Hits Marschieren Auf Folge 2 1973 8 26.12.2014
1972 Hits Marschieren Auf Folge 1 1972 7 26.12.2014
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG