Media Club - Frank, Oliver (Oliver Frank) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Frank, Oliver

Frank, Oliver
  Band/Artist:  Frank, Oliver
Country:  Germany
Genre:  Pop
Style:
URL's:  oliverfrank.de
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Saitenblicke (Jubilaums Edition) [CD 1] 2015 16 17.11.2016
2015 Saitenblicke (Jubilaums Edition) [CD 2] 2015 20 17.11.2016
2009 Unverbesserlich 2009 14 29.07.2015
2007 Kusse Und Mehr 2007 17 29.07.2015
2003 Land In Sicht 2003 15 29.07.2015
2003 Alles Klar (Fan-Edition 2004) [CD 1] 2003 14 17.11.2016
2003 Alles Klar (Fan-Edition 2004) [CD 2] 2003 14 17.11.2016
2002 XXL (Die Remixe) 2002 8 17.11.2016
2001 Hautnah 2001 13 29.07.2015
1999 Knall Auf Fall 1999 14 29.07.2015
1997 Alles Klar! Die 2-te 1997 13 17.11.2016
1993 Samstag Nacht 1993 16 29.07.2015
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Herz Gefunden (Single) 2016 2 17.11.2016
2015 Drama Queen (Single) 2015 3 29.07.2015
2014 Briefe Von Sarah (Single) 2014 2 29.07.2015
2014 Sommer In San Marino (Single) 2014 4 29.07.2015
2013 Alles Nur Fassade (Single) 2013 3 29.07.2015
2012 Ich Hab' Dich Geliebt (Single) 2012 2 29.07.2015
2011 Wir War'n Mehr (Single) 2011 3 29.07.2015
2011 Kreuzverhor (Promo Single) 2011 3 17.11.2016
2010 Denn Ich Bin Ihr Mann (Single) 2010 5 29.07.2015
2010 Scommetto Su Di Noi (Ich Wette Auf Dich Und Mich) (Single) 2010 4 29.07.2015
2010 Wieder Ganz Allein (Single) 2010 3 29.07.2015
2009 Unser Sommer Der Liebe (Single) 2009 4 29.07.2015
2008 Amore Per Sempre (Jetzt Oder Nie) (Single) 2008 4 29.07.2015
2007 Sonne Sand Und Cappuccino (Single) 2007 2 29.07.2015
2006 Nur Ein Spiel (Solamente Un Gioco) (Single) 2006 5 29.07.2015
2006 Weekend In L.A. (Single) 2006 3 29.07.2015
2006 Tausend Feuer Brennen (Single) 2006 5 29.07.2015
2005 Nichts Als Die Wahrheit (Single) 2005 4 29.07.2015
2003 Land In Sicht (Single) 2003 3 29.07.2015
2003 Nur Dieses Eine Mal (Single) 2003 3 29.07.2015
2002 1000 Mal Vermisst (Single) 2002 4 29.07.2015
2002 Nix Wie Weg! (Single) 2002 3 29.07.2015
2001 7 Wochen (Italienische Sehnsucht, Part 2) (Single) 2001 4 29.07.2015
2001 Pflaumen Polka 2000 (Single) 2001 4 29.07.2015
2001 Prosecco (Single) 2001 4 29.07.2015
2001 Schwerelos (Single) 2001 3 29.07.2015
2000 Die Party-Single 2000 4 29.07.2015
1999 Alles Ist Wahr (Single) 1999 5 29.07.2015
1999 Das Schafft Du Nie (Single) 1999 6 29.07.2015
1998 Hey, Rosanna (Single) 1998 3 29.07.2015
1998 Ich Bin Wieder Frei (Single) 1998 5 29.07.2015
1998 Italienische Sehnsucht (Mallorca-Party-Mix '98) (Single) 1998 4 29.07.2015
1997 Bis An's Ende Der Welt (Single) 1997 4 29.07.2015
1997 Elisa Elisa (Single) 1997 4 29.07.2015
1997 Komm' Doch Zuruck (Single) 1997 1 29.07.2015
1996 Da Ist Noch Platz In Meinem Herzen (Single) 1996 4 29.07.2015
1996 Italiensiche Sehnsucht (Single) 1996 3 29.07.2015
1995 Nochmal Lass' Ich Dich Nicht Mehr Geh'n (Single) 1995 4 29.07.2015
1995 Samstag Nacht (Single) 1995 4 29.07.2015
1995 Weit, Weit Von Hier (Single) 1995 3 29.07.2015
1994 Haben Sie Heute Schon Je T'aime Gesagt (Single) 1994 5 29.07.2015
1993 Liza Maria (Single) 1993 6 29.07.2015
1993 S.O.S. Am Strand Von Griechenland (EP) 1993 4 17.11.2016
1992 Zum Fruhstuck Nach Paris (Single) 1992 6 29.07.2015
1989 S.O.S. Am Strand In Griechenland (Vinyl 7'' Single) 1989 2 29.07.2015
1988 Bambolero (Vinyl 7' Single) 1988 2 29.07.2015
1985 Abschied Von Fernando (Vinyl 7'' Single) 1985 2 29.07.2015
 Compilations, Remixes
2004 Best Of Die Italo-Sommer Edition, Vol. 1 2004 17 17.11.2016
1996 Alles Klar 1996 13 29.07.2015
1988 Santa Barbara 1988 12 29.07.2015
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG