Media Club - Bella, Marcella (Giuseppa Marcella Bella) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Bella, Marcella

Bella, Marcella
  Band/Artist:  Bella, Marcella
Country:  Italy
Genre:  Pop;  World
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/503123-Marcella-Bella
 en.wikipedia.org/wiki/Marcella_Bella
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 50 Anni di Bella Musica (CD 1) 2019 11 07.07.2019
2019 50 Anni di Bella Musica (CD 2) 2019 11 07.07.2019
2017 Met Amore Met Dolore 2017 10 07.07.2019
2012 Femmina Bella 2012 9 07.07.2019
2007 Marcella & Gianni Bella - Tutto Bella (Camminando E Cantando) [CD 1] 2007 18 07.07.2019
2007 Marcella & Gianni Bella - Tutto Bella (Camminando E Cantando) [CD 2] 2007 18 07.07.2019
2005 Le Piu Belle Canzoni 2005 12 06.10.2015
2005 Uomo Bastardo 2005 9 06.10.2015
2002 Passato E Presente 2002 10 06.10.2015
1995 Anni Dorati 1995 12 06.10.2015
1991 Sotto Il Vulcano 1991 8 06.10.2015
1990 Canta Battisti 1990 7 06.10.2015
1990 Verso L'ignoto... 1990 8 06.10.2015
1988 '88 1988 9 06.10.2015
1988 '88 (LP) 1988 9 08.07.2019
1987 Tanti Auguri 1987 8 06.10.2015
1986 Senza Un Briciolo Di Testa 1986 12 06.10.2015
1984 Abbracciati 1984 14 06.10.2015
1984 Nel Mio Cielo Puro 1984 8 06.10.2015
1984 Nel Mio Cielo Puro (LP) 1984 8 08.07.2019
1983 Nell'Aria (LP) 1983 8 08.07.2019
1982 Problemi 1982 10 06.10.2015
1982 Problemi (LP) 1982 10 08.07.2019
1981 Canto Straniero 1981 9 06.10.2015
1981 Marcella Bella 1981 10 06.10.2015
1979 Caminando E Cantando 1979 9 06.10.2015
1976 Bella 1976 9 06.10.2015
1974 Metamorfosi 1974 10 06.10.2015
1973 Io Domani 1973 14 06.10.2015
1972 Tu Non Hai La Piu Pallida Idea Dell Amore 1972 10 06.10.2015
 Compilations, Remixes
2011 Canzoni Ed Emozioni (CD 1) 2011 12 07.07.2019
2011 Canzoni Ed Emozioni (CD 2) 2011 12 07.07.2019
2011 Canzoni Ed Emozioni (CD 3) 2011 12 07.07.2019
2005 I Grandi Successi Originali - Flashback Collection (CD 1) 2005 12 08.08.2017
2005 I Grandi Successi Originali - Flashback Collection (CD 2) 2005 12 08.08.2017
1997 Marcella Bella - Musica Piu 1997 14 07.07.2019
1988 I Grandi Successi Di Marcella Bella (LP) 1988 12 08.07.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG