Media Club - Летов, Егор (Егор Летов, Егор и Опизденевшие) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Летов, Егор

Летов, Егор
  Band/Artist:  Летов, Егор
Country:  Russia
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  ru.wikipedia.org/wiki/Егор_и_опизденевшие
 www.discogs.com/artist/1763187-Егор-И-Опизденевшие
Инфо:
Explicit Content! Внимание! Explicit Content!
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2005 Прыг-Скок (Переиздание) 2005 25 04.12.2006
2005 Сто Лет Одиночества (Переиздание) 2005 22 04.12.2006
25.01.2011
2005 Всё Как У Людей 2005 22 04.04.2008
2005 Вершки и корешки (Переиздание) 2005 29 21.01.2011
2002 Психоделия Tomorrow 2002 16 04.04.2008
1992 Сто Лет Одиночества 1992 22 30.12.2005
13.01.2011
1990 Прыг-Скок (Детские Песенки) 1990 15 30.12.2005
1988 Русское Поле Эксперимента (Акустика) 1988 23 04.04.2008
 Bootlegs
2007 2007.05.23 - Краснодар, Клуб 'Kalashnikoff' (CD 1) 2007 21 04.11.2014
2007 2007.05.23 - Краснодар, Клуб 'Kalashnikoff' (CD 2) 2007 18 04.11.2014
2006 2006.02.12 - Москва, клуб 'Апельсин' 2006 3 04.11.2014
2004 2004.05.03 - Концерт 'Майор Пронин' (CD 1) 2004 17 04.11.2014
2004 2004.05.03 - Концерт 'Майор Пронин' (CD 2) 2004 14 04.11.2014
2003 2003.04.28 - Подольск 2003 18 04.11.2014
1999 Курган 1999 15 04.11.2014
1998 Киев, 1998 1998 25 04.11.2014
1998 1998.11.15 - Караганда 1998 27 04.11.2014
1996 Томск 1996 15 04.11.2014
1995 СПб, к-т 'Космонавт' 1995 29 04.11.2014
1995 Челябинск, ДКЖ 1995 21 04.11.2014
1994 Норильск 1994 24 04.11.2014
1990 1990.05.03 - Иркутск (CD 1) 1990 23 04.11.2014
1990 1990.05.03 - Иркутск (CD 2) 1990 21 04.11.2014
1990 1990.08.24 - Киев - Праздник кончился (CD 1) 1990 20 04.11.2014
1990 1990.08.24 - Киев - Праздник кончился (CD 2) 1990 15 04.11.2014
1989 Янка Дягилева и Егор Летов - Квартирник 1989 18 04.11.2014
1989 Квартирник в неизвестном месте 1989 21 04.11.2014
1989 Квартирник у Филаретовых 1989 27 04.11.2014
1987 Инструкция По Обороне 1987 27 04.04.2008
1987 1987.11.15 - Запись Юлии Шерстобитовой 1987 8 04.11.2014
1986 Песни в Пустоту 1986 24 04.11.2014
 Live Albums
2002 Концерт В ОГИ 2002 26 18.03.2008
1994 Концерт В Городе-Герое Ленинграде 1994 23 04.04.2008
 Tributes
L 112.36 / D 1.40 1989 10 32003.10.2006
05.07.2007
L 0.20 / D 0.00 1989 10 32008.10.2009
L 0.40 / D 0.00 1989 10 32009.10.2009
L 0.50 / D 0.00 1989 25 32009.10.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG