Media Club - Absztrakkt (Claudio Naber) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Absztrakkt

Absztrakkt
  Band/Artist:  Absztrakkt
Country:  Austria
Genre:  Hip-Hop
Style:
URL's:  de.wikipedia.org/wiki/Absztrakkt
 genius.com/artists/Absztrakkt
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Absztrakkt als Bodhi Balboa in 'Mama sagt knock ihn aus' 2018 15 08.03.2018
2015 Waage & Fische (Limited Edition) [CD 1: Album] 2015 18 03.07.2016
2015 Waage & Fische (Limited Edition) [CD 2: Instrumental] 2015 18 03.07.2016
2014 Bodhiguard (Premium Edition) [CD 1: Album] (feat.) 2014 19 03.07.2016
2014 Bodhiguard (Premium Edition) [CD 2: Instrumental] (feat.) 2014 14 03.07.2016
2011 Diamantgeiszt 2011 20 03.07.2016
2009 Das Buch Der Drei Ringe 2009 18 03.07.2016
2005 Dein Zeichen! 2005 15 03.07.2016
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 Training Ist Alles (Mixtape) [Single] 2013 1 03.07.2016
2011 Ein Fenster Zur Strabe (EP) 2011 6 03.07.2016
2001 Unscheinba Aber Da (EP) 2001 8 03.07.2016
 Compilations, Remixes
2016 Das Dritte Ohr (Mixtape) [CD 1] 2016 25 03.07.2016
2016 Das Dritte Ohr (Mixtape) [CD 2] 2016 23 03.07.2016
2012 Die Heiligen Rollen (Diamant Edition) [CD 1] 2012 24 03.07.2016
2012 Die Heiligen Rollen (Diamant Edition) [CD 2] 2012 16 03.07.2016
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2015 18 32010.02.2017
L 0.00 / D 0.00 2015 18 32010.02.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG