Media Club - Denkishiki Karen Ongaku Shuudan (Denkare, 電気式華憐音楽集団) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Denkishiki Karen Ongaku Shuudan

Denkishiki Karen Ongaku Shuudan
  Band/Artist:  Denkishiki Karen Ongaku Shuudan
Country:  Japan
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Denkishiki_Karen_Ongaku_Shuudan-l-ru.html
 www.generasia.com/wiki/Denkishiki_Karen_Ongaku_Shuudan
Инфо:
Группа Denkishiki Karen Ongaku Shuudan (или Denkare) основана в 2001 году, специализируется на музыке к хентай-играм. Состав: Denki (Lyrics, Composition, Arrangement, Guitar), Shiki (Composition, Arrangement, Guitar), Karen (Lyrics, Vocal, Chorus), On (Composition, Lyrics, Keyboard), Gaku (Composition, Arrangement, Bass Guitar), SYU (#2) (Drums), Dang (Executive Odd Jobs), Shiren (Vocal, Composition, Arrangement, Guitar), особо хочется отметить вокалистку Karen...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Carnaval The Abyss 2017 12 16.08.2017
2016 15th Anniversary: Denkishiki Ongaku Shuu III 2016 10 05.07.2016
2014 Red Box (CD 1: Detonator) 2014 12 05.07.2016
2014 Red Box (CD 2: Karen Teki Ongaku Shuu II) 2014 12 05.07.2016
2011 10th anniversary White Box (CD 1: Denki Shiki Ongaku Shuu) 2011 11 05.07.2016
2011 10th anniversary White Box (CD 2: Re-Charge) 2011 11 05.07.2016
2010 Black Box [CD 1: Red Disc (Denki-shiki Music Collection)] 2010 14 05.07.2016
2010 Black Box [CD 2: Blue Disc (Karen-teki Music Collection)] 2010 14 05.07.2016
2010 Black Box [CD 3: Special Disc for Headbangers] 2010 5 05.07.2016
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 Ignition (Single) 2013 3 05.07.2016
2008 Full Metal Box: Special Maxi-Single 2008 3 05.07.2016
2007 Gun Katana Song Archives (Ep) 2007 4 05.07.2016
 Live Albums
2012 Gig Grimoire: Denkare Live (CD 1) 2012 13 05.07.2016
2012 Gig Grimoire: Denkare Live (CD 2) 2012 12 05.07.2016
 Compilations, Remixes
2016 The Best of  Denkare (CD 1) 2016 17 05.07.2016
2016 The Best of  Denkare (CD 2) 2016 17 05.07.2016
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG