Media Club - Bravo, Soledad (Soledad Bravo) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Bravo, Soledad

Bravo, Soledad
  Band/Artist:  Bravo, Soledad
Country:  Venesuela
Genre:  Alternative;  Folk;  Jazz;  Pop;  World
Style:
URL's:  en.wikipedia.org/wiki/Soledad_Bravo
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2007 Boleros Soledad Bravo 2007 9 19.11.2016
2003 Canta a Pablo Milanes.Trova de Amor 2003 16 19.11.2016
2001 Paloma negra 2001 12 19.11.2016
1998 Lo mejor (CD 1) 1998 21 19.11.2016
1998 Lo mejor (CD 2) 1998 14 19.11.2016
1991 La Tirana (Remastered 2016) 1991 16 19.11.2016
1987 Volando Voy (LP) 1987 9 19.11.2016
1986 Mis Cancioness (Remastered 2016) 1986 9 19.11.2016
1982 Caribe (Remastered 2016) 1982 9 19.11.2016
1980 Cantos Sefardies (Remastered 2006) 1980 13 18.11.2016
1980 Cantos Sefardies (LP) 1980 13 18.11.2016
1979 Boleros del Alma (Remastered 2016) 1979 9 18.11.2016
1979 Mariposas (Remastered 2016) 1979 6 18.11.2016
1976 Arvolicos d'Almendra (Remastered 2016) 1976 10 18.11.2016
 Compilations, Remixes
2016 La Historia Musical y Algo Mas... 2016 12 19.11.2016
2016 La Voz de Venezuela (En Vivo) 2016 8 19.11.2016
2016 Mambembe 2016 10 19.11.2016
2016 Palabras 2016 12 19.11.2016
2016 Vivir 2016 10 19.11.2016
2015 El Arte de Soledad Bravo: Boleros, Tangos y Algo Mas (CD 1) 2015 16 19.11.2016
2015 El Arte de Soledad Bravo: Boleros, Tangos y Algo Mas (CD 2) 2015 13 19.11.2016
2015 El Arte de Soledad Bravo: Boleros, Tangos y Algo Mas (CD 3) 2015 12 19.11.2016
2014 Grandes Exitos 2014 16 19.11.2016
1997 Cantos Revolucionarios De America Latina (1968-1973) 1997 21 19.11.2016
1990 Bailables del Caribe (Remastered 2016) 1990 13 19.11.2016
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG