Media Club - Leonardo (BRA) (Emival Eterno da Costa) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Leonardo (BRA)

Leonardo (BRA)
  Band/Artist:  Leonardo (BRA)
Country:  Brasil
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/1270836-Leonardo-6
 leonardo.art.br
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Bar Do Leo 2016 13 17.12.2016
2014 30 Anos Ao Vivo 2014 16 17.12.2016
2014 Cabare Ao Vivo 2014 16 17.12.2016
2013 Vivo Apaixonado 2013 15 17.12.2016
2013 Volte, Amor: Grandes Sucessos 2013 15 17.12.2016
2011 Nada Mudou 2011 14 17.12.2016
2010 Alucina 2010 15 17.12.2016
2009 Esse Algu 2009 18 17.12.2016
2008 Cora 2008 14 17.12.2016
2006 De Corpo e Alma 2006 15 17.12.2016
2006 Sucessos 2006 14 17.12.2016
2005 Canta Grandes Sucessos Vol. 2 2005 15 17.12.2016
2005 Maxximum 2005 16 17.12.2016
2004 Canta Grandes Sucessos 2004 14 17.12.2016
2003 Brincadeira Tem Hora 2003 15 17.12.2016
2002 Te Amo Demais 2002 15 17.12.2016
2002 Todas As Coisas Do Mundo Ao Vivo 2002 19 17.12.2016
2001 Todas as Coisas do Mundo 2001 15 17.12.2016
2000 Quero Colo 2000 14 17.12.2016
1999 Ao Vivo (CD 1) 1999 13 17.12.2016
1999 Ao Vivo (CD 2) 1999 10 17.12.2016
1999 Tempo 1999 16 17.12.2016
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG