Media Club - Navas, Carlos (Carlos Navas) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Navas, Carlos

Navas, Carlos
  Band/Artist:  Navas, Carlos
Country:  Brasil
Genre:  Latin
Style:
URL's:  pt.wikipedia.org/wiki/Carlos_Navas
 www.carlosnavas.com.br
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Crimes de Amor 2015 13 13.02.2017
2011 Junte Tudo Que e Seu... - Cancoes de Custodio Mesquita em Voz e Piano 2011 13 25.10.2017
2010 Tecido 2010 10 13.02.2017
2007 Quando o Samba Acabou - Dedicado a Mario Reis 2007 10 13.02.2017
2004 Algumas Cancoes da Arca... 2004 11 13.02.2017
2003 Tanto Silencio - Acustico 2003 9 13.02.2017
2000 Sua Pessoa 2000 12 13.02.2017
1997 Pouco Pra Mim 1997 12 13.02.2017
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG