Media Club - Batista, Amado (Amado Rodrigues Batista) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Batista, Amado

Batista, Amado
  Band/Artist:  Batista, Amado
Country:  Brasil
Genre:  Folk;  Latin;  World
Style:
URL's:  pt.wikipedia.org/wiki/Amado_Batista
 www.vagalume.com.br/amado-batista/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 O Negocio da China 2014 14 13.02.2017
2006 Perdido de Amor 2006 14 17.11.2017
2003 Eu Quero e Namorar 2003 14 13.02.2017
2002 Eu Te Amo 2002 14 17.11.2017
2001 Amor... 2001 14 13.02.2017
2000 Estou So 2000 15 13.02.2017
1999 O Pobretao 1999 14 17.11.2017
1997 Amar, Amar 1997 12 13.02.2017
1996 24 Horas no Ar 1996 12 13.02.2017
1995 Tum Tum de Saudade 1995 12 13.02.2017
1994 Meu Jeitinho 1994 12 17.11.2017
1992 Um Pedaco de Mim 1992 14 13.02.2017
1991 Eu Sou Seu Fa (LP) 1991 12 13.02.2017
1989 Escuta... (LP) 1989 12 13.02.2017
1988 Dinamite de Amor (LP) 1988 12 13.02.2017
1987 Hosp 1987 12 13.02.2017
1987 Hosp 1987 12 17.11.2017
1986 Vitamina e Cura 1986 12 17.11.2017
1985 Seresteiro das Noites 1985 12 17.11.2017
1984 Casamento Forcado (LP) 1984 12 13.02.2017
1983 Pensando em Voce (LP) 1983 12 13.02.2017
1982 Sol Vermelho (LP) 1982 12 13.02.2017
1981 Um Pouco de Esperanca (LP) 1981 12 13.02.2017
1979 O Amor nao e so de Rosas (LP) 1979 12 13.02.2017
1978 Sementes de Amor (LP) 1978 12 13.02.2017
1977 Canta o Amor (LP) 1977 12 13.02.2017
 Live Albums
2016 40 Anos 2016 20 13.02.2017
2008 Amado Batista Acustico 2008 15 17.11.2017
2004 E o Show (CD 1) 2004 14 17.11.2017
2004 E o Show (CD 2) 2004 14 17.11.2017
1998 Ao Vivo 1998 18 13.02.2017
 Compilations, Remixes
2005 30 Anos... de Carreira 2005 14 17.11.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG