Media Club - Alcione (Alcione Dias Nazareth, A Marrom) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Alcione

Alcione
  Band/Artist:  Alcione
Country:  Brasil
Genre:  Latin
Style:
URL's:  en.wikipedia.org/wiki/Alcione_Nazareth
 www.vagalume.com.br/alcione/
 www.discogs.com/artist/339600-Alcione
 www.alcioneamarrom.com.br
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Eterna Alegria 2013 16 15.02.2017
2012 Duas Faces - Ao Vivo na Mangueira 2012 17 15.02.2017
2011 Sabia Marrom - O Samba Raro de Alcione 2011 20 15.02.2017
2009 Acesa 2009 14 15.02.2017
2005 Uma Nova Paix 2005 16 15.02.2017
2004 Faz Uma Loucura Por Mim 2004 17 15.02.2017
2004 O Pagode da Marrom 2004 14 15.02.2017
2001 A Paixao tem Memoria 2001 14 15.02.2017
1999 Claridade 1999 14 15.02.2017
1998 Celebracao (CD 1) 1998 10 15.02.2017
1998 Celebracao (CD 2) 1998 10 15.02.2017
1997 Valeu - Uma Homenagem a Nova Geracao do Samba 1997 14 15.02.2017
1996 Tempo de Guarnice 1996 14 15.02.2017
1995 Profissao: Cantora 1995 16 15.02.2017
1994 Brasil de Oliveira da Silva do Samba 1994 14 15.02.2017
1992 Pulsa Coracao 1992 13 15.02.2017
1991 Promessa 1991 13 15.02.2017
1990 Emocoes Reais 1990 14 15.02.2017
1989 Simplesmente Marron 1989 14 16.12.2017
1988 Ouro & Cobre 1988 13 15.02.2017
1987 Nosso Nome: Resistencia 1987 13 15.02.2017
1986 Fruto e Raiz 1986 13 15.02.2017
1985 Fogo da Vida 1985 12 15.02.2017
1984 Da Cor do Brasil 1984 12 15.02.2017
1983 Almas e Coracoes 1983 12 15.02.2017
1982 Vamos Arrepiar 1982 12 15.02.2017
1981 Alcione 1981 12 15.02.2017
1980 E Vamos a Luta 1980 12 15.02.2017
1979 Gostoso Veneno 1979 12 15.02.2017
1978 Alerta Geral 1978 12 15.02.2017
1977 Pra Que Chorar 1977 11 15.02.2017
1976 Morte de Um Poeta 1976 12 15.02.2017
1975 A Voz do Samba 1975 12 15.02.2017
 Live Albums
2017 Boleros Ao Vivo 2017 21 16.12.2017
2015 Ao Vivo em Grandes Encontros 2015 15 15.02.2017
2014 Eterna Alegria - Ao Vivo 2014 15 15.02.2017
2012 Duas Faces Ao Vivo na Mangueira 2012 17 16.12.2017
2011 Duas Faces - Jam Session 2011 16 15.02.2017
2010 Acesa - Ao Vivo em Sao Luiz do Maranhao 2010 12 15.02.2017
2006 Uma Nova Paixao - Ao Vivo 2006 14 15.02.2017
2005 Faz Uma Loucura Por Mim - Ao Vivo (CD 1) 2005 10 15.02.2017
2005 Faz Uma Loucura Por Mim - Ao Vivo (CD 2) 2005 9 15.02.2017
2003 Ao Vivo 2 2003 15 16.12.2017
2002 Ao Vivo 2002 16 16.12.2017
2000 Nos Bares da Vida (CD 1) 2000 10 15.02.2017
2000 Nos Bares da Vida (CD 2) 2000 11 15.02.2017
 Compilations, Remixes
2016 Unreleased & Rarities (CD 1) 2016 12 16.12.2017
2016 Unreleased & Rarities (CD 2) 2016 12 16.12.2017
2016 Unreleased & Rarities (CD 3) 2016 12 16.12.2017
2015 A Arte de Alcione 2015 20 16.12.2017
2015 Mega Hits 2015 14 16.12.2017
2012 Selecao Essencial Grandes Sucessos 2012 18 16.12.2017
2005 Maxximum 2005 18 16.12.2017
1982 10 Anos Depois 1982 10 15.02.2017
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG