Media Club - Leandro (POR) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Leandro (POR)

Leandro (POR)
  Band/Artist:  Leandro (POR)
Country:  Portugal
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/1612444-Leandro-5
 www.aadocks.be/dv/en/leandro/
 
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Mudanca 2016 13 14.02.2017
2014 Sou Um Homem Feliz 2014 12 14.02.2017
2013 Para Sempre 2013 13 14.02.2017
2011 Desesperado 2011 11 14.02.2017
2009 Tambem Eu (CD 1) 2009 7 14.02.2017
2009 Tambem Eu (CD 2) 2009 5 14.02.2017
2008 Meu Coracao Esta De Luto 2008 14 14.02.2017
2008 Tudo Por Amor 2008 12 14.02.2017
2007 Leandro 2007 13 14.02.2017
2006 Meu Coraaco Esta de Luto (Limited Edition) 2006 18 23.12.2017
 Live Albums
2015 Ao Vivo No Meo Arena (CD 1) 2015 10 14.02.2017
2015 Ao Vivo No Meo Arena (CD 2) 2015 9 14.02.2017
2013 Tour Para Sempre (CD 1) 2013 10 14.02.2017
2013 Tour Para Sempre (CD 2) 2013 9 14.02.2017
2010 Ao Vivo no Coliseu de Lisboa (CD 1) 2010 9 14.02.2017
2010 Ao Vivo no Coliseu de Lisboa (CD 2) 2010 9 14.02.2017
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG