Media Club - Basstard (Nima Najafi-Hashemi, Battle Basstard, MC Basstard) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Basstard

Basstard
  Band/Artist:  Basstard
Country:  Iran
Genre:  Hip-Hop
Style:
URL's:  de.wikipedia.org/wiki/MC_Basstard
 de-de.facebook.com/basstardeins/
 www.discogs.com/ru/artist/242476-MC-Basstard
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Gott Ist Tot (Premium Edition) [CD 2] 2018 9 20.05.2019
2018 Gott Ist Tot (Premium Edition) [CD 1] 2018 16 20.05.2019
2015 Meister Der Zeremonie (Incendium Edition) [CD 1] 2015 20 15.02.2017
2015 Meister Der Zeremonie (Incendium Edition) [CD 2] 2015 18 15.02.2017
2015 Meister Der Zeremonie (Incendium Edition) [CD 3] 2015 1 15.02.2017
2012 Zwiespalt (Transparent) [CD 1] 2012 10 15.02.2017
2012 Zwiespalt (Transparent) [CD 2] 2012 10 15.02.2017
2011 Zwiespalt (Weiss) [CD 1] 2011 10 15.02.2017
2011 Zwiespalt (Weiss) [CD 2] 2011 10 15.02.2017
2009 Zwiespalt (Schwarz) [CD 1] 2009 17 15.02.2017
2009 Zwiespalt (Schwarz) [CD 2] 2009 11 15.02.2017
2008 Zwiespalt (Grau) [CD 1] 2008 10 15.02.2017
2008 Zwiespalt (Grau) [CD 2] 2008 10 15.02.2017
2008 Zeitzeugen (CD 1) 2008 9 15.02.2017
2008 Zeitzeugen (CD 2) 2008 9 15.02.2017
2008 666 (CD 1) 2008 12 15.02.2017
2008 666 (CD 2) 2008 11 15.02.2017
2007 Verdammt (CD 1) 2007 9 15.02.2017
2007 Verdammt (CD 2) 2007 8 15.02.2017
2007 Das Omen (CD 1) 2007 10 15.02.2017
2007 Das Omen (CD 2) 2007 9 15.02.2017
2006 Horrorkore Mixtape, Teil 1 (Mixtape) [CD 1] 2006 22 15.02.2017
2006 Horrorkore Mixtape, Teil 1 (Mixtape) [CD 2] 2006 10 15.02.2017
2005 Dogma (Gegen die Zeit) 2005 22 15.02.2017
2004 Rap Damon (Re-Release) 2004 19 15.02.2017
2003 Fegefeuer - Das Projekt 2003 15 15.02.2017
2002 Obscuritas Eterna 2002 25 15.02.2017
2000 Rap Damon 2000 17 15.02.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2019 Ghulphonk (EP) 2019 8 20.05.2019
2019 Rotten Goat (EP) 2019 6 20.05.2019
2019 Schande: Buch I (EP) 2019 5 20.05.2019
2019 Schande: Buch II (EP) 2019 5 20.05.2019
2011 Jeannie (EP) 2011 12 15.02.2017
2011 Neonlichtgeschichten (Single) 2011 1 15.02.2017
2009 Monster Monster (EP) 2009 10 15.02.2017
 Compilations, Remixes
2009 Quint Essenz 1 - Basstards Gastparts (CD 1) 2009 10 15.02.2017
2009 Quint Essenz 1 - Basstards Gastparts (CD 2) 2009 9 15.02.2017
2006 Des Kleinen Mannes Grosste Hits (CD 1) 2006 10 15.02.2017
2006 Des Kleinen Mannes Grosste Hits (CD 2) 2006 9 15.02.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  
go top

Media ClubCreated by TDG