Media Club - Eduardo Costa (Edson Vander da Costa Batista) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Eduardo Costa

Eduardo Costa
  Band/Artist:  Eduardo Costa
Country:  Brasil
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/2364378-Eduardo-Costa-2
 www.vagalume.com.br/eduardo-costa/
 www.facebook.com/eduardocostaoficial/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Na Fazenda 2017 14 15.03.2019
2015 Vivendo e Aprendendo 2015 15 19.03.2017
2015 O Melhor De Eduardo Costa Vol. 1 2015 14 15.03.2019
2015 O Melhor De Eduardo Costa Vol. 2 2015 14 15.03.2019
2013 Acstico 2013 15 19.03.2017
2012 Pecado de Amor 2012 16 19.03.2017
2011 Participacoes 2011 18 15.03.2019
2010 De Pele, Alma E Coracao Ao Vivo 2010 16 15.03.2019
2009 Tem Tudo a Ver 2009 17 19.03.2017
2008 Cada Dia Eu Te Quero Mais 2008 16 15.03.2019
2008 Especial 2008 16 15.03.2019
2007 Autoral 2007 14 19.03.2017
2007 No Boteco II 2007 16 19.03.2017
2005 Pele, Alma E Coracao 2005 16 15.03.2019
2004 No Boteco 2004 15 19.03.2017
2004 Acustico 2004 16 15.03.2019
2003 Eduardo Costa 2003 14 15.03.2019
 Live Albums
2016 Cabare Night Club Ao Vivo 2016 24 15.03.2019
2014 Cabare Ao Vivo 2014 16 15.03.2019
2007 Eduardo Costa Ao Vivo 2007 16 19.03.2017
2007 Ao Vivo em Belo Horizonte 2007 16 29.03.2019
 Compilations, Remixes
2010 Me Apaixonei: Os Maiores Sucessos de Eduardo Costa 2010 16 19.03.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG