Media Club - MC Bogy (Moritz Christopher Udem, Der Atzenkeeper) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  MC Bogy

MC Bogy
  Band/Artist:  MC Bogy
Country:  Germany
Genre:  Hip-Hop
Style:
URL's:  de.wikipedia.org/wiki/MC_Bogy
 www.facebook.com/MC.Bogy46/
 www.discogs.com/artist/397208-MC-Bogy
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 100% (CD 1) 2018 14 05.03.2019
2018 100% (CD 2) 2018 5 05.03.2019
2016 Gastparts 5 (Mixtape) 2016 19 05.03.2019
2015 Biographie Eines Dealers (Premium Edition) [CD 1] 2015 17 22.06.2017
2015 Biographie Eines Dealers (Premium Edition) [CD 2: Instrumental] 2015 17 22.06.2017
2013 Scarface Matrix (Limited Edition) [CD 1] 2013 16 22.06.2017
2013 Scarface Matrix (Limited Edition) [CD 2: Instrumental] 2013 15 22.06.2017
2013 Reich der Schatten 2013 15 22.06.2017
2012 Berlin Crime 2012 13 22.06.2017
2011 Verbales Kokain 2011 15 22.06.2017
2010 Gastparts 3 - Vom Kilo zum Mikro zuruck (Mixtape) 2010 22 22.06.2017
2009 Bogy & Atzen 2 (Sampler) 2009 19 22.06.2017
2009 Gastparts II - Wenn das Eis schmilzt (Mixtape) 2009 18 22.06.2017
2009 Der Oldtimer (Mixtape) 2009 23 22.06.2017
2008 Atzen Keepers 2008 22 22.06.2017
2008 Deutschlands Albtraum 2008 19 22.06.2017
2008 Ghetto Poeten 2008 15 22.06.2017
2007 Zu Echt Fur Den Rest 2007 19 22.06.2017
2007 Willkommen In Abschaumcity (Premium Edition) [CD 1] 2007 17 22.06.2017
2007 Willkommen In Abschaumcity (Premium Edition) [CD 2] 2007 6 22.06.2017
2007 Gastparts 1 - Vom Kilo zum Mikro (Mixtape) 2007 17 22.06.2017
2005 Das Mixtape (Gangster Bogys Mixtape #1) 2005 25 22.06.2017
2005 Gangstaboogie (Das Mixtape) 2005 27 22.06.2017
2005 Lyrischer Hooligan 2005 18 22.06.2017
2005 Geballte Atzen Power 2005 18 22.06.2017
2004 Der Atzenkeeper 2004 16 22.06.2017
2004 Von Bezirk Zu Bezirk 2004 18 22.06.2017
2003 Bogy & Atzen (Sampler) 2003 19 22.06.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2008 Ich Bin Der (Single) 2008 6 22.06.2017
 Compilations, Remixes
2017 Best of Mixtape (Mixtape) 2017 24 24.07.2017
2010 Kontroverse Verse (Best Of 2000-2010) 2010 20 22.06.2017
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG