Media Club - Nu (Ñu / José Ignacio "Nacho" Carlos) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Nu

Nu
  Band/Artist:  Nu
Country:  Spain
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/JoseCarlosMolina
 v1.metal-archives.com/band.php?id=26362
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Nu-l-en.html
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Viejos Himnos Para Nuevos Guerreros 2011 8 16.09.2011
2004 La Espada 2004 9 12.09.2006
2003 Titeres 2003 12 12.09.2006
2002 Esperando 2002 22 12.09.2006
2002 Requiem 2002 10 12.09.2006
2001 Homenaje A u 2001 16 12.09.2006
2001 Coleccion 2001 15 12.09.2006
2000 Cuatro Gatos 2000 14 12.09.2006
1998 La Noche Del Juglar 1998 11 12.09.2006
1997 La Taberna Encantada 1997 16 12.09.2006
1994 Andando Solo 1994 9 12.09.2006
1994 La Danza De Las Mil Tierras 1994 15 12.09.2006
1990 Dos Anos De Destierro 1990 9 12.09.2006
1988 Vamos Al Lio! 1988 11 12.09.2006
1987 El Mensaje Del Mago 1987 7 12.09.2006
1986 No Hay Ningen Loco (Disc 2) 1986 17 12.09.2006
1984 Acorralado Por Ti 1984 9 12.09.2006
1983 Fuego 1983 8 12.09.2006
1980 A Golpe De Latigo 1980 8 12.09.2006
20.10.2014
1978 Cuentos De Ayer Y De Hoy 1978 6 12.09.2006
 Live Albums
1992 Imperio De Paletos 1992 17 19.06.2006
 Compilations, Remixes
1995 (1975-1995) Veinte Anos Y Un Dia (Recopilatorio) 1995 27 12.09.2006
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG