Media Club - Serrat, Joan Manuel (Joan Manuel Serrat) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Serrat, Joan Manuel

Serrat, Joan Manuel
  Band/Artist:  Serrat, Joan Manuel
Country:  Spain
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.jmserrat.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Hijo de la luz y de la sombra 2010 13 08.06.2010
24.02.2015
2006 SerratMo 2006 12 22.04.2006
24.02.2015
2003 Sinfonico 2003 16 04.12.2014
2002 Versos En La Boca 2002 11 04.12.2014
2000 Res No Es Mesqui 2000 9 04.12.2014
1986 Sinceramente Teu 1986 11 04.12.2014
1978 1978 1978 9 04.12.2014
1971 Mediterraneo 1971 10 08.04.2010
1969 Dedicado A Antonio Machado, Poeta 1969 12 04.12.2014
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30    
go top

Media ClubCreated by TDG