Media Club - Celtas Cortos (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Celtas Cortos

Celtas Cortos
  Band/Artist:  Celtas Cortos
Country:  Spain
Genre:  Pop;  World
Style:
URL's:  www.facebook.com/CeltasCortosPagina
 www.celtascortos.com
 www.celtascortos.org
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 In Crescendo 2017 16 11.12.2017
2014 Contratiempos 2014 12 22.02.2017
2010 Introversiones 2010 13 16.10.2014
2008 40 de Abril 2008 12 01.04.2009
15.10.2014
2006 20 Soplando Versos (CD 1) 2006 15 04.05.2006
2006 20 Soplando Versos (CD 2) 2006 15 04.05.2006
2003 C'est La Vie 2003 12 16.10.2014
1999 Tienes La Puerta Abierta 1999 15 16.10.2014
1999 El Alquimista Loco 1999 13 22.02.2017
1996 En Estas Dias Inciertos 1996 14 16.10.2014
1995 El Caiman Verde 1995 14 22.02.2017
1995 Vamos! 1995 14 22.02.2017
1993 Tranquilo Majete 1993 13 16.10.2014
1991 Cuentame Un Cuento 1991 12 16.10.2014
1990 Salida De Emergencia 1990 9 16.10.2014
1990 Gente Impresentable 1990 11 16.10.2014
 Bootlegs
2004 Celtificado (bootleg) 2004 6 22.02.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2009 Retales de una vida Remezclas (EP) 2009 5 22.02.2017
 Live Albums
1997 Nos Vemos En Los Bares (CD 1) 1997 12 16.10.2014
1997 Nos Vemos En Los Bares (CD 2) 1997 13 16.10.2014
1997 Nos Vemos En Los Bares (Live) [Special Edition] 1997 17 22.02.2017
 Compilations, Remixes
2012 Vivos Y Directos (CD 1) 2012 14 16.10.2014
2012 Vivos Y Directos (CD 2) 2012 11 16.10.2014
2006 20 Soplando Versos 2006 20 22.02.2017
2002 Gente Distinta 2002 20 16.10.2014
2001 Grandes Exitos, Pequenos Regalos (CD 1) 2001 17 16.10.2014
2001 Grandes Exitos, Pequenos Regalos (CD 2) 2001 17 16.10.2014
1999 The Best Of Celtas Cortos (CD 1) 1999 16 16.10.2014
1999 The Best Of Celtas Cortos (CD 2) 1999 15 16.10.2014
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG