Media Club - Urszula Dudziak (Urszula Bogumiła Dudziak-Urbaniak) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0 Sort by genre Sort by country

   Urszula Dudziak

Urszula Dudziak
   Band/Artist:  Urszula Dudziak
Country:  
Genre:  Jazz;  Classical;  World
Style:
URL's:  Facebook
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Wszystko Gra 2013 9 27.04.2023
2008 Forever Green 2008 9 30.09.2017
2002 And Life Goes On... 2002 13 30.09.2017
2000 To i hola (with Grażyna Auguścik) 2000 11 27.04.2023
1997 The Painted Bird 1997 10 30.09.2017
1996 Koledy (Urszula Dudziak & Grażyna Auguścik) 1996 14 27.04.2023
1990 Magic Lady (Feat.) 1990 9 30.09.2017
1983 Sorrow Is Not Forever...But Love Is (LP) 1983 8 30.09.2017
1982 Ulla (LP) 1982 9 30.09.2017
1979 Future Talk (LP) 1979 11 30.09.2017
1977 Midnight Rain (LP) 1977 7 30.09.2017
1975 Urszula (LP) 1975 10 30.09.2017
1974 Newborn Light (LP) 1974 7 30.09.2017
 Live Albums
2009 Live At Jazz Cafe (CD 1) 2009 5 30.09.2017
2009 Live At Jazz Cafe (CD 2) 2009 6 30.09.2017
 Tributes and splits
L 0.00 / D 0.00 1993 8 29.03.2018
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG