Media Club - So Pra Contrariar (SPC) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  So Pra Contrariar

So Pra Contrariar
  Band/Artist:  So Pra Contrariar
Country:  Brasil
Genre:  Latin;  World
Style:
URL's:  en.wikipedia.org/wiki/Só_Pra_Contrariar
 www.discogs.com/artist/1152101-Só-Pra-Contrariar
 www.sopracontrariar.net
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2005 Maxximum 2005 17 24.10.2017
2004 Produto Nacional II 2004 14 24.10.2017
2003 Produto Nacional 2003 14 24.10.2017
1999 Interfone 1999 15 24.10.2017
1999 Juego de Amor 1999 12 18.12.2017
1998 SPC 1998 10 24.10.2017
1997 Depois do Prazer 1997 15 24.10.2017
1995 O Samba Nao Tem Fronteiras 1995 14 24.10.2017
1994 Meu Jeito de Ser 1994 13 24.10.2017
1993 Que Se Chama Amor 1993 12 24.10.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Samba Pop (EP) 2016 7 24.10.2017
 Live Albums
2013 25 Anos - Ao Vivo em Porto Ale 2013 14 24.10.2017
2013 25 Anos - Ao Vivo em Porto Alegre (CD 2) 2013 15 24.10.2017
2002 Acustico 2002 14 18.12.2017
1996 Futebol Clube - Ao Vivo 1996 15 24.10.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG