Media Club - Turbo (POL) (Turbo (PL)) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Turbo (POL)

Turbo (POL)
  Band/Artist:  Turbo (POL)
Country:  Poland
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/TurboHeavyMetalBand
 myspace.com/WojciechHoffmann
 myspace.com/TurboPoland
 www.facebook.com/Turbo.Band.official
 www.Turbo.art.pl
 v1.metal-archives.com/band.php?id=3536
 www.metal-archives.com/bands/Turbo/3536
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Turbo_(PL)-l-en.html
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Piaty Zywol 2013 11 27.11.2013
2004 Tozsamosc / Identity (CD 1) 2004 8 13.07.2010
2004 Tozsamosc / Identity (CD 2) 2004 16 13.07.2010
2001 Awatar 2001 10 13.07.2010
1992 One Way 1992 7 27.06.2008
1989 Epidemic / Epidemie 1989 9 27.06.2008
11.09.2012
1988 Last Warrior / Ostatni Wojownik (re-release 1999) 1988 8 13.07.2010
1986 Kawaleria Szatana 1986 9 17.05.2006
09.06.2010
1985 Smak Ciszy 1985 10 27.06.2008
1982 Dorosne Dzieci (re-release 2000) 1982 11 27.06.2008
 Compilations, Remixes
2008 Anthology 1980-2008 (CD 1 - Taka Wlasnie Jest Muzyka) 2008 14 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 2 - Kreci Sie Nasz Film) 2008 16 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 3 - Dorosle Dzieci) 2008 14 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 4 - Smak Ciszy) 2008 16 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 5 - Kawaleria Szatana) 2008 9 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 6 - Ostatni Wojownik) 2008 12 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 7 -  Alive!) 2008 15 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 8 -  Epidemic) 2008 17 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 9 -  Dead End) 2008 12 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 10 -  One Way) 2008 11 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 11 -  Awatar) 2008 16 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 12 -  Akustycznie) 2008 16 09.08.2011
2008 Anthology 1980-2008 (CD 13 -  Tozsamosc) 2008 11 09.08.2011
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG