Media Club - D'Angio, Pino (Pino D'Angio / Pino D'Angiò / Giuseppe Chierchia) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  D'Angio, Pino

D'Angio, Pino
  Band/Artist:  D'Angio, Pino
Country:  Italy
Genre:  Pop;  R&B/Soul
Style:
URL's:  www.PinoDAngio.com
 en.wikipedia.org/wiki/Pino_D'Angiò
 www.discogs.com/artist/471789-Pino-DAngiò
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Ma Quale Idea E Altri Successi 2010 12 31.07.2018
2010 The Only One 2010 10 31.07.2018
2003 Lettere A Frederico Fellini (Italian & Spanish) 2003 10 31.07.2018
1999 I successi 1999 12 31.07.2018
1996 Notte D'amore 1996 12 31.07.2018
1991 Siamo Tutti Stufi 1991 8 31.07.2018
1989 Dancing In Jazz 1989 13 31.07.2018
1988 Gente Si & Gente No 1988 10 31.07.2018
1985 Sunshine blue 1985 9 31.07.2018
1983 Una Notte Maledettaa 1983 9 31.07.2018
1983 Evelonpappa Evelonmamma 1983 9 31.07.2018
1982 La Musique En Plus (Ti Regalo Della Musica) 1982 11 31.07.2018
1982 La Musique En Plus (Ti Regalo Della Musica) (LP) 1982 10 31.07.2018
1982 Ti Regalo Della Musica 1982 10 31.07.2018
1981 ... Balla! 1981 10 31.07.2018
 Singles, Mini-CD's, EP's
1986 E Libero Scusi? / Sono Latino (Single) 1986 2 31.07.2018
 Compilations, Remixes
2002 De Luxe Collection 2002 20 31.07.2018
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG