Media Club - Chitaozinho & Xororo (Chitãozinho & Xororó) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Chitaozinho & Xororo

Chitaozinho & Xororo
  Band/Artist:  Chitaozinho & Xororo
Country:  Brasil
Genre:  Folk
Style:
URL's:  chitaoxororo.uol.com.br
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Cowboy Do Asfalto 2016 11 26.08.2018
2015 Tom Do Serto 2015 14 26.08.2018
2006 Vida Marvada 2006 14 26.08.2018
2004 Aqui O Sistema E Bruto 2004 12 26.08.2018
2002 Festa Do Interior 2002 15 26.08.2018
2001 Inseparaveis 2001 14 26.08.2018
1999 Alo 1999 14 26.08.2018
1998 Na Aba Do Meu Chapeu 1998 14 26.08.2018
1996 Classicos Sertanejos 1996 14 26.08.2018
1995 Chitozinho & Xoror 1995 14 26.08.2018
1994 Coracao Do Brasil 1994 14 26.08.2018
1993 Tudo Por Amor 1993 11 26.08.2018
1991 Planeta Azul 1991 12 26.08.2018
1989 Nossas Cancoes Preferidas 1989 11 26.08.2018
1989 Os Meninos Do Brasil 1989 11 26.08.2018
1987 Chitozinho E Xoror 1987 11 26.08.2018
1987 Os Grandes Sucessos 1987 12 26.08.2018
1986 Chitozinho E Xoror 1986 12 26.08.2018
1985 Fotografia 1985 12 26.08.2018
1984 Amante 1984 12 26.08.2018
1982 Somos Apaixonados 1982 12 26.08.2018
1981 Amante Amada 1981 12 26.08.2018
1979 60 Dias Apaixonado 1979 12 26.08.2018
1977 A Forca Jovem Da Musica Sertaneja 2 1977 12 26.08.2018
1976 A Forca Jovem Da Musica Sertaneja 1976 12 26.08.2018
1974 Caminhos De Minha Infancia 1974 12 26.08.2018
 Singles, Mini-CD's, EP's
2014 guas De Marco/Correnteza (Single) 2014 2 26.08.2018
2013 Hiptese (Single) 2013 1 26.08.2018
 Live Albums
2013 Do Tamanho Do Nosso Amor 2013 14 26.08.2018
2011 40 Anos Entre Amigos 2011 15 26.08.2018
2011 40 Anos Nova Gerao 2011 14 26.08.2018
2011 Sinfornico 40 Anos 2011 16 26.08.2018
2007 Grandes Classicos Sertanejos Acustico 2007 11 26.08.2018
2007 Grandes Classicos Sertanejos Acustico 2 2007 12 26.08.2018
2000 Irmos Coragem 30 Anos 2000 19 26.08.2018
1992 Ao Vivo (Live) 1992 12 26.08.2018
 Compilations, Remixes
2016 Meu Irmo (Single) 2016 1 26.08.2018
2015 A Arte De Chitozinho & Xoror 2015 18 26.08.2018
2007 Chitaozinho & Xororo Sem Limite 2007 29 26.08.2018
2005 Retratos 2005 14 26.08.2018
2005 Serie Bis Sertanejo 2005 28 26.08.2018
2002 Alma Sertaneja 2002 14 26.08.2018
1999 Bailo Do Chito & Xoror 1999 17 26.08.2018
1999 Razes Sertanejas 2 1999 20 26.08.2018
1998 Raizes Sertanejas 1 1998 20 26.08.2018
1997 O Melhor De Chitozinho & Xoror 1997 14 26.08.2018
1990 Especial 1990 12 26.08.2018
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG