Media Club - Lo Stato Sociale (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Lo Stato Sociale

Lo Stato Sociale
  Band/Artist:  Lo Stato Sociale
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  it.wikipedia.org/wiki/Lo_Stato_Sociale
 lostatosociale.net/home/
 www.discogs.com/artist/2414567-Lo-Stato-Sociale
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Amore, lavoro e altri miti da sfatare 2017 10 13.03.2019
2014 L'Italia peggiore 2014 14 13.03.2019
2012 Turisti della democrazia (CD 1) 2012 14 13.03.2019
2012 Turisti della democrazia (CD 2) 2012 18 13.03.2019
 Singles, Mini-CD's, EP's
2011 Amore ai tempi dell'Ikea (EP) 2011 4 13.03.2019
2010 Welfare Pop (EP) 2010 8 13.03.2019
 Compilations, Remixes
2018 Primati 2018 17 13.03.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG