Media Club - Obus (Obús) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Obus

Obus
  Band/Artist:  Obus
Country:  Spain
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/ObusRock
 myspace.com/Obus80
 www.ObusNet.com
 www.metal-archives.com/band.php?id=6412
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Callate! 2010 12 17.05.2010
2003 Segundos Fuera 2003 10 06.04.2007
2000 Desde el Fondo del Abismo 2000 11 02.11.2010
1990 Otra vez en la ruta 1990 9 02.11.2010
1986 Dejarse La Piel 1986 10 02.11.2010
1985 Pega con fuerza 1985 9 02.11.2010
1984 El Que Mas 1984 10 02.11.2010
1982 Poderoso Como El Trueno 1982 9 02.11.2010
1981 Preparate 1981 8 02.11.2010
 Live Albums
1987 En Directo 21-2-87 (Pabellon Deportivo del RealMadrid, Madrid: CD 1) 1987 10 02.11.2010
1987 En Directo 21-2-87 (Pabellon Deportivo del RealMadrid, Madrid: CD 2) 1987 9 02.11.2010
 Compilations, Remixes
2006 Vamos Muy Bien - 30 Grandes Impactos (CD 1) 2006 15 02.11.2010
2006 Vamos Muy Bien - 30 Grandes Impactos (CD 2) 2006 15 02.11.2010
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG