Media Club - Cut Up (Vomitory (SWE)) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Cut Up

Cut Up
  Band/Artist:  Cut Up
Country:  Sweden
Genre:  Rock
Style:
Инфо:
Vomitory сформированы в 1989 гитаристом Урбаном Густаффсоном (Urban Gustafsson) и басистом Ронни Олсоном (Ronnie Olson). Под влиянием нарастающей популярности андеграундной сцены и ткаих групп как Sodom, Napalm Death, Slayer и Venom, группа решили развиваться в стиле чистого Death Metal. В начале 90-х Vomitory известны стали известны миру выпустив несколько демо и 7-дюймовок...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 2   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Redemption (Deluxe Edition) 2019 13 22.01.2019
2017 Wherever They May Rot 2017 11 04.04.2017
2015 Forensic Nightmares 2015 11 01.07.2015
2011 Opus Mortis VIII 2011 10 26.04.2011
2011 Opus Mortis VIII (Bonus CD) 2011 4 13.11.2011
2009 Carnage Euphoria 2009 10 20.05.2009
08.06.2009
2007 Terrorize Brutalize Sodomize 2007 10 13.05.2007
05.06.2008
2004 Primal Massacre 2004 10 05.05.2004
04.09.2008
2002 Blood Rapture 2002 9 09.04.2003
04.09.2008
2001 Revelation Nausea 2001 10 09.04.2003
04.09.2008
1999 Redemption 1999 8 04.03.2010
1996 Raped In Their Own Blood 1996 10 04.03.2010
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG