Media Club - Adamo, Salvatore (Salvatore Adamo) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Adamo, Salvatore

Adamo, Salvatore
  Band/Artist:  Adamo, Salvatore
Country:  Belgium
Genre:  Musicals;  Pop
Style:
URL's:  www.adamosalvatore.com/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Adamo Chante Becaud 2014 15 23.04.2015
2012 La Grande Roue 2012 12 23.04.2015
2012 Le Disque D'or 2012 15 23.04.2015
2010 De Toi A Moi 2010 14 21.03.2014
2008 Le Bal Des Gens Bien 2008 18 21.03.2014
2007 La Part De L'ange 2007 14 21.03.2014
2005 Zanzibar 2005 14 21.03.2014
2005 C'est Ma Vie (CD 1) 2005 15 21.03.2014
2005 C'est Ma Vie (CD 2) 2005 17 21.03.2014
2005 La Mia Vita 2005 14 23.04.2015
2005 Mis Manos En Tu Cintura 2005 20 23.04.2015
2004 Adamo En Espanol 2004 11 21.03.2014
2004 Un Soir Au Zanzibar (CD 1) 2004 12 21.03.2014
2004 Un Soir Au Zanzibar (CD 2) 2004 8 21.03.2014
2004 Grabado En Vivo, Estadio Chile 2004 15 23.04.2015
2002 Les Indispensables De 2002 18 21.03.2014
2001 Par Les Temps Qui Courent 2001 16 21.03.2014
1998 Regards 1998 14 22.06.2009
1996 La Vie Comme Elle Passe 1996 16 21.03.2014
1995 Il Meglio Di 1995 14 23.04.2015
1994 Bonjour Amis Japonais! 1994 13 23.04.2015
1993 Comme Toujours 1993 24 23.04.2015
1993 De Ayer A Hoy 1993 20 23.04.2015
1993 Paroles & Musique 1993 18 23.04.2015
1992 Reveur De Fond 1992 17 23.04.2015
1990 Cantare 1990 10 23.04.2015
1990 Mis Mejores Canciones 1990 24 23.04.2015
1989 Sur La Route Des Etoiles 1989 12 23.04.2015
1988 Es Geht Eine Trane Auf Reisen 1988 16 23.04.2015
1988 Wenn Worte Fehlen 1988 11 23.04.2015
1987 Avec Des Si 1987 12 23.04.2015
1986 Autre Chose (CD 1) 1986 11 23.04.2015
1986 Autre Chose (CD 2) 1986 7 23.04.2015
1986 Buscador De Oro 1986 10 23.04.2015
1982 Felicita, Dove Sei 1982 12 23.04.2015
1982 Puzzle 1982 12 23.04.2015
1979 Pauvre Liberte 1979 13 21.03.2014
1978 Der Olle Hansen Und Seine Stimmungen 1978 13 23.04.2015
1977 Et On Chantait 1977 11 23.04.2015
1976 So Bin Ich 1976 12 23.04.2015
1976 Voyage Jusqu'a Toi 1976 12 23.04.2015
1975 Jusqu'a L'amour 1975 12 21.03.2014
1973 A Ceux Qui Revent Encore 1973 11 23.04.2015
1973 Ma Liberte Mon Infidele 1973 12 23.04.2015
1973 Mein Zug Voll Buntertraume 1973 12 23.04.2015
1972 Recital At the Festival The Golden Orpheus 1972 10 12.06.2008
1972 Kieselsteine 1972 11 21.03.2014
1972 Crazy Lue 1972 20 23.04.2015
1971 Adamo Singt Deutsch 1971 12 23.04.2015
1971 Adamo Singt Deutsch 2 1971 12 23.04.2015
1969 A Demain Sur La Lune 1969 11 23.04.2015
1969 Canta Para Ti 1969 11 23.04.2015
1968 A La Place Des Arts 1968 14 23.04.2015
1968 El Rebelde 1968 12 23.04.2015
1968 Les Titres D'or D'adamo 1968 11 23.04.2015
1967 Mein Name Ist Adamo 1967 12 23.04.2015
1967 The Sensational Adamo 1967 12 23.04.2015
1966 Canta En Espanol 1966 12 23.04.2015
1965 La Nuit 2 1965 20 22.06.2009
1964 Tombe La Neige 1964 16 23.04.2015
1963 Chansons De Mes Seize Ans 1963 20 23.04.2015
1962 Si J'osais 1962 8 23.04.2015
 Live Albums
1999 Symphonic (Live A Liege Le 22 Avril 1994) 1999 9 23.04.2015
1981 Live a Theatre aux Champs-Elysees (CD 1) 1981 16 23.04.2015
1981 Live a Theatre aux Champs-Elysees (CD 2) 1981 11 23.04.2015
1977 Olympia 77 1977 12 23.04.2015
1971 Live A L'olympia 1971 13 23.04.2015
1969 Olympia 1969 1969 12 23.04.2015
1967 Adamo En Concert No. 2 1967 12 23.04.2015
1965 A L'olympia 1965 1965 12 22.06.2009
 Compilations, Remixes
2008 Studio Collection (CD 1) 2008 18 23.04.2015
2005 Platinum Collection (CD 1) 2005 22 21.03.2014
2005 Platinum Collection (CD 2) 2005 20 21.03.2014
2005 Platinum Collection (CD 3) 2005 20 21.03.2014
2002 L'essentiel 2002 13 23.04.2015
2002 Lo Mejor De... 48 Grandes Exitos Espanol  (CD 1) 2002 24 23.04.2015
2002 Mejor De... 48 Grandes Exitos Espanol  (CD 2) 2002 24 23.04.2015
2000 Salvadore Adamo 63-64 2000 16 22.06.2009
1999 My Favorite Songs 1999 18 23.04.2015
1998 20 Chansons D'or 1998 20 23.04.2015
1997 Los EP's Originales ('65-'67) 1997 20 23.04.2015
1995 Cae La Nieve Y Todos Sus Exitos (CD 1) 1995 10 23.04.2015
1995 Cae La Nieve Y Todos Sus Exitos (CD 2) 1995 10 23.04.2015
1994 Ses Plus Belles Chansons 1994 16 23.04.2015
1993 Best Collection 1993 18 21.03.2014
1993 30 Ans Ses 20 Plus Grandes Chansons 1993 20 23.04.2015
1991 Singlehits 1964-1969 1991 12 23.04.2015
1991 Singlehits 1969-1971 1991 12 23.04.2015
1988 I Successi Di Adamo Vol.1 1988 12 21.03.2014
1986 Best Selection 1986 20 21.03.2014
1982 I Successi Vol.2 1982 12 23.04.2015
1981 Mes Plus Grands Succes 1981 16 23.04.2015
1978 Chante Ses Plus Grands Succes 1978 14 23.04.2015
1976 Los Exitos De Salvatore Adamo Vol. 2 1976 12 23.04.2015
1975 Adamo (Mademoiselle Attendez) (CD 1) 1975 14 23.04.2015
1975 Adamo (Mademoiselle Attendez) (CD 2) 1975 14 23.04.2015
1975 Les Plus Grands Succes 1975 14 23.04.2015
1969 1966-1967 1969 23 23.04.2015
1968 Une Larme Aux Nuages (1967-1968) 1968 22 23.04.2015
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG