Media Club - O.Torvald (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  O.Torvald

O.Torvald
  Band/Artist:  O.Torvald
Country:  Ukraine
Genre:  Alternative;  Pop
Style:
URL's:  www.o-torvald.com
 myspace.com/otorvald
 www.facebook.com/OTorvald
 www.discogs.com/artist/3567309-OTorvald
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 #нашілюдивсюди (Eurovision Edition) 2017 12 21.12.2017
2016 #нашілюдивсюди 2016 11 30.11.2016
2014 Ти Є 2014 13 30.11.2016
2012 Акустичний 2012 10 31.08.2014
2012 Примат 2012 16 31.08.2014
27.02.2017
2011 В Тобi 2011 12 22.03.2012
2008 O.Torvald 2008 11 14.05.2009
 Singles, Mini-CD's, EP's
2012 Використовуй нас 2012 4 31.08.2014
 Compilations, Remixes
2017 Бісайди 2017 8 21.12.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG