Media Club - Red Hot Chili Peppers (RHCP) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers
  Band/Artist:  Red Hot Chili Peppers
Country:  USA
Genre:  Alternative;  Rock
Style:
URL's:  www.myspace.com/RedHotChiliPeppers
 www.RedHotChiliPeppers.com
 www.discogs.com/artist/Red+Hot+Chili+Peppers
Инфо:
В 12 лет Энтони Кидис писал трогательные письма своему отцу, жившему в Лос-Анджелесе, и просил увезти его из Орегона. Это случилось, отец забрал Энтони от матери с отчимом. Отец хотел ему показать Голливуд, обетованную Калифорнию... Они были неразлучны, и вместе изучили практически все злачные места Беверли-Хиллз, вместе начали открывать для себя вселенную наркотических грез...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 5   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 I'm With You 2011 14 23.08.2011
2007 Bagrock To The Masses 2007 16 09.01.2008
2006 Stadium Arcadium (CD 1) - Jupiter 2006 14 04.05.2006
05.05.2006
2006 Stadium Arcadium (CD 2) - Mars 2006 14 04.05.2006
05.05.2006
2002 By The Way 2002 16 26.06.2002
04.05.2005
1999 Californication (with Bonus) 1999 21 11.11.2002
04.05.2005
1995 One Hot Minute 1995 13 12.08.2003
04.05.2005
1991 Blood Sugar Sex Magik 1991 17 12.08.2003
29.04.2005
1989 Mother's milk 1989 13 12.08.2003
06.07.2007
1987 The Uplift Mofo Party Plan 1987 12 12.08.2003
23.11.2005
1985 Freaky Styley 1985 14 12.08.2003
06.07.2007
1984 The Red Hot Chili Peppers 1984 11 12.08.2003
23.11.2005
 Bootlegs
2013 I'm with You Tour 2013.01.18 Sydney, AU 2013 19 05.08.2013
2013 I'm With You Tour 2013.01.14 Auckland, NZ 2013 25 05.08.2013
2013 I'm with You Tour 2013.01.15 Auckland, NZ 2013 24 05.08.2013
2012 I'm With You Tour 2012.08.01 Tampere, FIN 2012 28 05.08.2013
2012 I'm with You Tour  04.04.2012 - Raleigh, NC 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.04 Lollapalooza, Grant Park, Chicago, Il 2012 19 05.08.2013
2012 I'm with You Tour  09.04.2012 - Greensboro, NC 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.11 Los Angeles, CA 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour  29.03.2012 - Tampa, FL 2012 19 05.08.2013
2012 I'm With You Tour 2012.06.01 Detroit, MI 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.07.01 Werchter, BEL 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.09.01 Sofia, BGR 2012 28 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.11.01 Milwaukee, WI 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 02.04.2012 - Sunrise, FL 2012 20 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 02.05.2012 - Montreal, QC 2012 19 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 02.06.2012 - Cleveland, OH 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 02.10.2012 - Dallas, TX 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 03.07.2012 - Berne, SWI 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 04.05.2012 - Newark, NJ 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 04.06.2012 - Columbus, OH 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 04.09.2012 - Athens, GR 2012 26 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 04.10.2012 - New Orleans, LA 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 05.05.2012 - Newark, NJ 2012 20 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 05.07.2012 - Milan, ITA 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 06.04.2012 - Charlotte, NC 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.06.06 Cincinnati, OH 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.09.06 Beirut, LBN 2012 29 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 07.04.2012 - Columbia, SC 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 07.05.2012 - Boston, MA 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.06.07 Louisville, KY 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.07.07 Madrid, ES 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.09.08 Istanbul, TUR 2012 25 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.06.09 Bonnaroo Music & Arts Festival, Manchester, TN 2012 20 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 10.04.2012 - Duluth, GA 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 10.05.2012 - Washington, DC 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.09.10 Tel Aviv, Il 2012 27 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.05.11 Philadelphia, PA 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.12 Los Angeles, CA 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.14 Oakland, CA 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.10.14 Austin, TX 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.11.14 Portland, OR 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.15 Oakland, CA 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.11.17  Vancouver, BC 2012 25 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.05.19 Gulf Shores, AL 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.07.20 St. Petersburg , RU 2012 26 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.10.20 Houston, TX 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.11.21 Edmonton, AB 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.07.22 Moscow, RU 2012 27 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.10.22 Oklahoma City, OK 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.11.22 Edmonton, AB 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.06.23 Stevenage Herts, UK 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.09.23 San Diego, CA 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.10.23 Tulsa, OK 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.06.24 Sunderland, UK 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.11.24 Saskatoon, SK 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.05.25 St. Louis, MO 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.07.25 Kiev, UA 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.25 Gelsenkirchen, DE 2012 25 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.09.25 Glendale, AZ 2012 20 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.10.25 Little Rock, AR 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.05.26 Grand Rapids, MI 2012 25 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.06.26 Dublin, IRE 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.11.26 Winnipeg, MB 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.04.27 Toronto, CA 2012 20 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.07.27 Warsaw, PL 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.27 Prague, CZ 2012 29 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.09.27 Denver, CO 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.10.27 Kansas City, MO 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.04.28 Toronto, CA 2012 21 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.05.28 Rosemont, IL 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.06.28 Nijmegen, HOL 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.07.28 Kaunas, LT 2012 25 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.10.28 Omaha, NE 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.29 Zagreb, HR 2012 28 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.09.29 San Antonio, TX 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.04.30 Ottawa, CA 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.05.30 Pittsburgh, PA 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.06.30 Paris, FRA 2012 24 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.07.30 Tallinn, EST 2012 25 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.10.30 Minneapolis, MN 2012 22 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 31.03.2012 - Orlando, FL 2012 23 05.08.2013
2012 I'm with You Tour 2012.08.31 Bucharest, RO 2012 25 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.12.04 Berlin, DEU 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.12.05 Munich, DEU 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.11.07 London, UK 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.12.07 Stadthalle, Vienna, Austria 2011 20 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.11.09 London, UK 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.11.19 Birmingham, UK 2011 19 05.08.2013
2011 I'm With You Tour 2011.11.20 Birmingham, UK 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.11.10 London, UK 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.12.10 Torino, ITA 2011 18 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.12.11 Milan, ITA 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.11.12 Secc, Glasgow, UK 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.12.13 Zurich, CHE 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.11.14 Manchester, UK 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.11.15 Manchester, UK 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.12.15 Barcelona, ESP 2011 19 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.11.17 Sheffield, UK 2011 20 05.08.2013
2011 I'm with You Tour 2011.12.17 Madrid, ESP 2011 19 05.08.2013
2003 Live In Paris (Palais Omnisports De Paris-Bercy - 02.13.03) Cd1 2003 16 15.11.2005
2003 Live In Paris (Palais Omnisports De Paris-Bercy - 02.13.03) Cd2 2003 7 15.11.2005
2002 Live In Lyon (Halle Tony Garnier - 06.20.02) Cd1 2002 19 15.11.2005
2002 Live In Lyon (Halle Tony Garnier - 06.20.02) Cd2 2002 5 15.11.2005
1994 Woodstock 94 1994 14 14.09.2006
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 In Love Dying (Vinyl Single) 2013 1 12.02.2013
2013 Pink As Floyd / Your Eyes Girl (Single) 2013 2 12.02.2013
2012 I'm With You Europe (Live EP) 2012 5 04.04.2012
2012 Rock and Roll Hall of Fame Covers (EP) 2012 6 02.05.2012
12.02.2013
2012 Strange Man / Long Progression (Single) 2012 2 12.08.2012
12.02.2013
2012 Magpies On Fire / Victorian Machinery (Vinyl Single) 2012 2 30.08.2012
2012 Never Is A Long Time / Love Of Your Life (Single) 2012 2 29.09.2012
2012 The Sunset Sleeps / Hometown Gypsy (Single) 2012 2 04.11.2012
12.02.2013
2012 Brendan's Death Song (Single) 2012 2 12.02.2013
2007 Desecration Smile 2007 4 26.02.2007
2007 Hump De Bump 2007 3 08.08.2007
2006 Dani California 2006 3 04.05.2006
2003 Fortune Faded 2003 6 26.07.2007
2002 By The Way (2 CD Single) 2002 6 11.11.2002
2002 Zephyr Song (Single 1) 2002 3 04.05.2005
2002 Zephyr Song (Single 2) 2002 3 04.05.2005
2000 Otherside 2000 4 04.05.2005
1999 Around The World 1999 4 04.05.2005
1999 Scar Tissue 1999 3 04.05.2005
1995 Warped 1995 3 10.05.2006
1988 Abbey Road 1988 5 04.05.2005
 Live Albums
2004 Live In Hyde Park 2004 26 04.05.2005
2003 Live In Paris (CD1) 2003 16 10.12.2003
2003 Live In Paris (CD2) 2003 7 10.12.2003
 Compilations, Remixes
2011 Road Trippin' Through Time 2011 18 28.07.2011
2003 Greatest Hits 2003 16 21.11.2003
1998 Under the Covers: Essential Red Hot Chili Peppers 1998 13 11.11.2002
1997 Greatest Hits (Ultimate Edition) 1997 19 07.11.2005
1997 Greatest Hits 1997 19 23.11.2005
1994 Out In L.A. 1994 19 12.08.2003
1992 What Hits 1992 18 12.08.2003
 Tributes
L 8.16 / D 2.25 2004 12 vbr05.03.2008
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG