Media Club - Gagnon, Andre (Andre Gagnon, André Gagnon) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Gagnon, Andre

Gagnon, Andre
  Band/Artist:  Gagnon, Andre
Country:  Canada
Genre:  Classical;  New Age
Style:
URL's:  www.AndreGagnon.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Les Voix Interieures 2016 10 11.04.2018
2014 Un Souvenir Du Japon 2014 17 11.04.2018
2011 Dans Le Silence De La Nuit 2011 12 11.04.2018
2010 Les Chemins Ombrages 2010 11 11.04.2018
2007 Towa-Ni 2007 12 28.09.2010
2005 Nelligan (CD 1) 2005 11 24.09.2010
2005 Nelligan (CD 2) 2005 12 24.09.2010
2003 Piano Solitude 2003 14 24.09.2010
2003 Un Piano Sur La Mer 2003 13 11.04.2018
2002 Escape 2002 17 24.09.2010
2001 Histoires Revees 2001 10 24.09.2010
2001 Saisons 2001 15 24.09.2010
2000 Noel 2000 12 24.09.2010
2000 Image 2000 9 24.09.2010
2000 Resonance 2000 11 24.09.2010
2000 Presque Bleu 2000 8 24.09.2010
1999 Reves D'automne 1999 16 24.09.2010
1999 Hiver 1999 12 11.04.2018
1999 Juliette Pomerleau 1999 17 11.04.2018
1999 Printemps 1999 10 11.04.2018
1998 Le Pianiste 1998 16 24.09.2010
1998 Wondering Married Life 1998 12 24.09.2010
1998 Les Jours Tranquilles 1998 10 24.09.2010
1997 Monologue 1997 15 24.09.2010
1997 Eden 1997 12 24.09.2010
1996 Twilight Time 1996 12 11.04.2018
1989 L'Eternel Retour 1989 10 24.09.2010
1988 Des Dames De Coeur 1988 12 11.04.2018
1986 Comme Dans Un Film 1986 8 24.09.2010
1983 Impressions Vol. 1 (Re-issue 2007) 1983 9 24.09.2010
1983 Impressions Vol. 2 1983 10 24.09.2010
1981 Virage A Gauche 1981 7 11.04.2018
1978 Mouvements 1978 7 11.04.2018
1977 Le St-Laurent 1977 8 24.09.2010
1975 Neiges 1975 9 24.09.2010
1974 Saga 1974 9 11.04.2018
1968 Notre Amour 1968 4 24.09.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2014 Pour Les Amants (Single) 2014 1 11.04.2018
 Live Albums
1997 Au Centre Molson 1997 22 11.04.2018
 Compilations, Remixes
2003 The Most Beloved (CD 1) 2003 14 24.09.2010
2003 The Most Beloved (CD 2) 2003 12 24.09.2010
2001 The Very Best Of Andre Gagnon (CD 1) 2001 12 11.04.2018
2001 The Very Best Of Andre Gagnon (CD 2) 2001 12 11.04.2018
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG