Media Club - DolceNera (Emanuela Trane) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  DolceNera

DolceNera
  Band/Artist:  DolceNera
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.dolcenera.com
 www.discogs.com/artist/399362-DolceNera
 
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Le stelle non tremano 2015 17 15.04.2018
2011 Evoluzione Della Specie 2011 11 30.01.2012
2011 Evoluzione della specie (Limited Edition) 2011 15 15.04.2018
2010 Il Meglio Di Dolcenera (CD 1 - Studio Version) 2010 17 27.05.2011
2010 Il Meglio Di Dolcenera (CD 2 - Live) 2010 9 27.05.2011
2009 Nel Paese Delle Meraviglie 2009 13 27.05.2011
2006 Il Popolo Dei Sogni 2006 10 27.05.2011
2005 Un mondo perfetto 2005 12 15.04.2018
2003 Sorriso Nucleare 2003 11 27.05.2011
 Singles, Mini-CD's, EP's
2015 Fantastica (Single) 2015 3 15.04.2018
 Compilations, Remixes
2011 Il sole di domenica (Remixes) 2011 13 15.04.2018
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG