Media Club - Легион (Legion (Rus)) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Легион

Легион
  Band/Artist:  Легион
Country:  Russia
Genre:  Pop;  Rock
Style:
URL's:  www.legion-group.ru
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Двойная звезда 2017 10 18.04.2017
2010 Невидимый Воин 2010 11 21.10.2010
2007 Мифы Древности 2007 10 16.05.2007
2005 Дай мне имя (remastered 1999) 2005 9 14.02.2006
2005 Пророчество (remastered 2001) 2005 13 14.02.2006
04.09.2007
2005 У окна (remastered 2000) 2005 11 14.02.2006
04.09.2007
2004 Стихия Огня 2004 10 26.02.2007
2003 Маятник Времен 2003 12 29.12.2004
2000 У окна 2000 9 16.07.2002
1999 Дай мне имя 1999 9 16.07.2002
04.09.2007
1994 Knights Of Cross 1994 9 26.08.2008
1990 Последний Шаг 1990 8 26.08.2008
1987 Диагноз Номер Один 1987 10 26.02.2007
 Singles, Mini-CD's, EP's
2012 Новые грани (EP) 2012 6 27.02.2013
2004 Игра (Single) 2004 2 26.02.2007
 Live Albums
2006 Четыре Стихии 2006 9 10.07.2006
 Compilations, Remixes
1997 Легион 1980-1987 1997 13 28.12.2004
04.09.2007
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG