Media Club - HammerFall (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  HammerFall

HammerFall
  Band/Artist:  HammerFall
Country:  Sweden
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/HammerFall
 www.facebook.com/HammerFall
 www.HammerFall.net
 www.nuclearblast.de/de/label/music/band/about/70924.hammerfall.html
 www.hammerfall-fan.com
 ru.wikipedia.org/wiki/HammerFall
 www.discogs.com/artist/287459-HammerFall
 v1.metal-archives.com/band.php?id=201
 www.metal-archives.com/bands/HammerFall/201
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-HammerFall-l-en.html
 
Инфо:
- «Dark Tranquillity»
- «Ceremonial Oath»

Группа HAMMERFALL создавалась в качестве проекта - в 1993 году бывшие гитарист и барабанщик дэт-металлической команды CEREMONIAL OATH Оскар Дроньяк (Oscar Dronjak) и Йеспер Стромблад (Jesper Stromblad) просто решили время от времени отдыхать от своей основной работы - Дроньяк на тот момент уже играл в CRYSTAL AGE, а Стромблад - в IN FLAMES...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 7   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Legacy of Kings (20 Years Anniversary Edition) 2018 25 03.01.2019
2016 Built to Last 2016 10 27.10.2016
2014 (r)Evolution 2014 11 24.08.2014
28.08.2014
2014 (r)Evolution (Limited Edition) 2014 12 03.09.2014
2011 Infected 2011 13 19.05.2011
22.03.2012
2011 Infected (Japan Edition) 2011 14 26.11.2016
2009 No Sacrifice, No Victory 2009 11 23.02.2009
2009 No Sacrifice, No Victory [Japan Edition] 2009 11 26.11.2016
2006 Threshold 2006 11 05.12.2006
30.10.2007
2006 Threshold (Bonus DVD) 2006 2 05.12.2006
2006 Threshold [Japan Edition] 2006 13 26.11.2016
2005 Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken 2005 10 09.02.2005
16.10.2009
2005 Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken [Japan Edition] 2005 12 26.11.2016
2002 Crimson Thunder (Limited Edition Comicbook Edition) 2002 12 22.03.2003
16.10.2009
2002 Crimson Thunder [Japan Edition] 2002 14 26.11.2016
2000 Renegade 2000 10 02.05.2003
16.10.2009
2000 Renegade [Russian Edition] 2000 12 26.11.2016
1998 Legacy Of Kings 1998 10 02.05.2003
16.10.2009
1998 Legacy Of Kings (Japan Edition) 1998 12 19.11.2012
1997 Glory To The Brave 1997 9 02.05.2003
16.10.2009
1997 Glory To The Brave (2001 Release) 1997 12 19.11.2012
 Bootlegs
2017 History (CD 1) 2017
History (CD 1)  (fresh)
12 03.01.2019
2017 History (CD 2) 2017
History (CD 2)  (fresh)
12 03.01.2019
2009 Any Tour Necessary (Gothenburg, Sweden - March 27, 2009: CD 2) 2009 8 13.12.2010
2009 Any Tour Necessary (Gothenburg, Sweden - March 27, 2009: CD 1) 2009 12 13.12.2010
2006 The Journey So Far 2006 17 19.03.2008
1999 Live In Sweden 1999 10 29.01.2008
 Singles, Mini-CD's, EP's
2014 Bushido (Single) 2014 2 20.07.2014
2011 One More Time (Single) 2011 1 13.03.2012
2006 Natural High 2006 4 05.12.2006
16.10.2009
2006 The Fire Burns Forever (Single) 2006 1 05.12.2006
2005 Blood Bound 2005 3 19.03.2008
16.10.2009
2002 Hearts On Fire 2002 3 21.10.2009
2002 Hearts On Fire (EP) [Japan Edition] 2002 6 26.11.2016
2001 Always Will Be (Single) 2001 4 29.01.2008
16.10.2009
2000 Renegade 2000 3 21.10.2009
22.03.2012
1999 I Want Out (EP) 1999 3 29.01.2008
16.10.2009
1998 Heeding The Call 1998 5 06.11.2007
16.10.2009
1997 Glory To The Brave 1997 4 21.10.2009
 Live Albums
2012 Gates of Dalhalla (CD 1) 2012 13 05.12.2012
2012 Gates of Dalhalla (CD 2) 2012 13 05.12.2012
2003 One Crimson Night (2 CDs) 2003 22 26.09.2004
16.10.2009
 Compilations, Remixes
2009 The Very Best Of 2009 16 19.05.2010
2008 Masterpieces 2008 18 03.07.2008
16.10.2009
2007 Steel Meets Steel - Ten Years Of Glory  (CD 1) 2007 15 22.11.2007
2007 Steel Meets Steel - Ten Years Of Glory  (CD 2) 2007 14 22.11.2007
2000 Rise The Hammer (1997-2000) 2000 16 15.03.2012
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG