Media Club - Alternative TV (ATV / Mark Perry) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Alternative TV

Alternative TV
  Band/Artist:  Alternative TV
Country:  England
Genre:  Alternative;  New Age
Style:
URL's:  www.discogs.com/artist/252690-Alternative-TV
 www.discogs.com/artist/124281-Mark-Perry
Инфо:
В июле 1976 года Марк Перри бросил работу банковского клерка и основал первый панк-фэнзин Sniffin' Glue, под псевдонимом Mark P. - с тем, чтобы cохранить пособие по безработице. В марте 1977 года он образовал Alternative TV - c Алексом Фергюсоном (гитара), Мики Смитом (бас) и Джоном Тоуи (ударные), который также играл в то время в Generation X...
more info >>
Explicit Content! Внимание! Explicit Content!
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2001 Revolution 2001 14 28.10.2013
1999 Apollo 1999 16 28.10.2013
1998 Punk Life 1998 12 28.10.2013
1994 My Life As A Child Star 1994 14 28.10.2013
1990 Dragon Love 1990 14 28.10.2013
1987 Peep Show 1987 15 28.10.2013
1981 Strange Kicks 1981 17 28.10.2013
1979 Vibing Up The Senile Man 1979 8 28.10.2013
1978 The Image Has Cracked (Reissue 1994) 1978 20 28.10.2013
16.10.2014
1978 What You See...Is What You Are 1978 11 28.10.2013
 Singles, Mini-CD's, EP's
1999 Unlikely Star (Single) 1999 2 28.10.2013
1994 Wishes (Single) 1994 2 28.10.2013
1990 Sol (EP) 1990 4 28.10.2013
1987 My Baby's Laughing (Single) 1987 3 28.10.2013
1986 Sex/Love EP 1986 3 28.10.2013
1986 Welcome To The End Of Fun (EP) 1986 3 28.10.2013
1981 Communicate (Single) 1981 2 28.10.2013
1979 The Force Is Blind (Single) 1979 2 28.10.2013
1978 Action Time Vision (Single) 1978 2 28.10.2013
1977 How Much Longer? (Single) 1977 2 28.10.2013
1977 Life After Life (Single) 1977 2 28.10.2013
 Live Albums
1979 Live At Rat Club '77 1979 10 28.10.2013
 Compilations, Remixes
2003 Action Time Vision - The Anatology (CD 1) 2003 19 28.10.2013
2003 Action Time Vision - The Anatology (CD 2) 2003 19 28.10.2013
1996 The Industrial Sessions 1977 1996 24 28.10.2013
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG