Media Club - Dzierzynski Bitz (Оркестр Дзержинского) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Dzierzynski Bitz

Dzierzynski Bitz
  Band/Artist:  Dzierzynski Bitz
Country:  -multinational
Genre:  Alternative;  New Age;  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/DzierzynskiBitz
 www.facebook.com/DzierzynskiBitz
 www.DzierzynskiBitz.bandcamp.com
 www.novytwist.com
 www.lastfm.ru/music/Dzierzynski+Bitz
 ru.wikipedia.org/wiki/Dzierzynski_Bitz
 vk.com/dzierzynskibitz
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Love Me Do 2014 12 30.12.2014
2013 I II III (remastered) 2013 8 30.12.2014
2012 I II III 2012 9 30.12.2014
2007 Demo 2007 2007 3 30.12.2014
2007 Demo 2007 (Purist Edition) 2007 3 30.12.2014
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 Podmoskovje / Vziat' Siloj (Single) 2013 2 30.12.2014
2010 Den' / Sex w ZSRR (Single) 2010 2 30.12.2014
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG