Media Club - Venom (ex-"Guillotine") (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Venom

Venom
  Band/Artist:  Venom
Country:  Great Britain
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/VenomLegions
 www.VenomsLegions.com
 www.SiteOfTheHydra.com
 en.wikipedia.org/wiki/Venom_(band)
 www.discogs.com/artist/251788-Venom-8
 www.metal-archives.com/bands/Venom/128
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Venom-l-en.html
Инфо:
- «Cronos» (GBR)

Эта английская команда, являющаяся пионером блэк-металла, оказала большое влияние на творчество таких коллективов, как "Metallica", "Slayer" и "Possessed". Группа была основана в конце семидесятых годов в Ньюкасле Кроносом (Конрад Лэнт; бас, вокал), Мантасом (Джефф Данн; гитара) и Абаддоном (Тони Брэй; ударные)...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Storm The Gates 2018 13 19.12.2018
2015 From the Very Depths 2015 14 30.01.2015
05.02.2015
2011 Fallen Angels 2011 15 25.11.2011
29.11.2011
2008 Hell 2008 13 12.06.2008
2006 Metal Black 2006 14 19.02.2006
25.04.2007
2002 Black Metal (remastered 1982 with bonus) 2002 20 18.08.2003
14.07.2006
2002 At War With Satan (Remastered) 2002 15 11.12.2004
2002 Welcome To Hell (Remastered) 2002 21 11.12.2004
2002 At War With Satan (2002 Reissue) 2002 15 12.09.2018
2000 Resurrection 2000 14 18.08.2003
22.04.2009
1998 Cast In Stone (CD1) 1998 14 11.12.2004
1998 Cast In Stone (CD2) 1998 10 11.12.2004
1992 The Waste Lands 1992 10 12.09.2018
1991 Temples Of Ice 1991 10 11.12.2004
1991 ...Tear Your Soul Apart 1991 6 12.09.2018
1989 Prime Evil 1989 11 11.12.2004
1987 Calm Before The Storm 1987 11 11.12.2004
1985 Possessed 1985 19 11.12.2004
1983 At War With Satan 1983 9 18.08.2003
 Singles, Mini-CD's, EP's
2017 100 Miles To Hell (EP) 2017 3 17.01.2018
20.01.2018
2011 Hammerhead / Hail Satanas (Single) 2011 2 12.09.2018
1990 Tear Your Soul Apart 1990 6 11.12.2004
1987 German Assault (Single) 1987 7 12.09.2018
1987 Japanese Assault (Single) 1987 14 12.09.2018
1986 Scandinavian Assault (Single) 1986 6 12.09.2018
1985 American Assault 1985 6 11.12.2004
1985 Hell At Hammersmith (Single) 1985 4 12.09.2018
1985 Italian Assault (Single) 1985 6 12.09.2018
1985 Newcastle Assault (Single) 1985 4 12.09.2018
1985 French Assault (Single) 1985 6 12.09.2018
1984 Canadian Assault (Single) 1984 6 12.09.2018
1984 Manitou (Single) 1984 3 12.09.2018
1983 Die Hard (Single) 1983 2 12.09.2018
1983 Warhead (Single) 1983 3 12.09.2018
1982 Belgian Assault (Single) 1982 6 12.09.2018
1980 Demon (Demo) 1980 3 12.09.2018
 Live Albums
2017 Live From The Hammersmith Odeon Theatre (Limited Digipack Edition) 2017 15 12.09.2018
2014 Live '90 2014 17 12.09.2018
2005 Live From London (DVDA) 2005 15 19.04.2006
2005 Hell At Hammersmith (Live In London '85) 2005 15 12.09.2018
1996 Second Coming (DVDA) 1996 11 11.12.2004
1986 Eine Kleine Nachtmusik 1986 18 11.12.2004
1985 Official Bootleg 1985 11 11.12.2004
 Compilations, Remixes
2005 MMV (CD 1) 2005 21 12.09.2018
2005 MMV (CD 2) 2005 18 12.09.2018
2005 MMV (CD 3) 2005 16 12.09.2018
2005 MMV (CD 4) 2005 15 12.09.2018
2003 The Seven Gates Of Hell  Singles 1980-1985 2003 18 11.12.2004
2003 Witching Hour 2003 11 12.09.2018
2002 In League With Satan (CD1) 2002 20 11.12.2004
2002 In League With Satan (CD2) 2002 22 11.12.2004
2002 Kissing The Beast (CD 1) 2002 17 12.09.2018
2002 Kissing The Beast (CD 2) 2002 15 12.09.2018
2002 Lay Down Your Soul 2002 12 12.09.2018
2000 The Court Of Death 2000 18 11.12.2004
2000 The Collection 2000 18 11.12.2004
1999 Old, New, Borrowed And Blue 1999 15 11.12.2004
1999 Buried Alive (CD 1) 1999 13 12.09.2018
1999 Buried Alive (CD 2) 1999 13 12.09.2018
1998 New, Live & Rare (CD1) 1998 10 11.12.2004
1998 New, Live & Rare (CD2) 1998 10 11.12.2004
1997 From Heaven To The Unknown (CD1) 1997 17 11.12.2004
1997 From Heaven To The Unknown (CD2) 1997 18 11.12.2004
1996 Black Reign 1996 22 11.12.2004
1993 In Memorium 1993 18 11.12.2004
1993 Skeletons In The Closet 1993 15 11.12.2004
1993 Leave Me In Hell 1993 16 12.09.2018
1992 The Book Of Armageddon 1992 10 11.12.2004
1991 Acid Queen 1991 8 12.09.2018
1986 The Singles 80-86 1986 12 11.12.2004
 Tributes
L 302.19 / D 11.18 1994 11 12818.08.2003
L 289.61 / D 5.20 1998 10 25612.10.2003
L 33.84 / D 0.20 2007 16 vbr20.08.2007
L 11.50 / D 0.00 2000 5 32004.10.2005
08.10.2012
L 0.14 / D 6.57 2008
A Tribute To Venom [Tribute by Sigh]
7 32026.01.2010
L 28.79 / D 2.27 1995
Venom [Tribute by Cronos (GBR)]
16 32018.12.2006
07.08.2015
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG