Media Club - Venom (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Venom

Venom
  Band/Artist:  Venom
Country:  England
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.myspace.com/VenomLegions
 www.VenomsLegions.com
 www.SiteOfTheHydra.com
 v1.metal-archives.com/band.php?id=128
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Venom-l-en.html
Инфо:
Эта английская команда, являющаяся пионером блэк-металла, оказала большое влияние на творчество таких коллективов, как "Metallica", "Slayer" и "Possessed". Группа была основана в конце семидесятых годов в Ньюкасле Кроносом (Конрад Лэнт; бас, вокал), Мантасом (Джефф Данн; гитара) и Абаддоном (Тони Брэй; ударные)...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Fallen Angels 2011 15 25.11.2011
29.11.2011
2008 Hell 2008 13 12.06.2008
2006 Metal Black 2006 14 19.02.2006
25.04.2007
2002 Black Metal (remastered 1982 with bonus) 2002 20 18.08.2003
14.07.2006
2002 At War With Satan (Remastered) 2002 15 11.12.2004
2002 Welcome To Hell (Remastered) 2002 21 11.12.2004
2000 Resurrection 2000 14 18.08.2003
22.04.2009
1998 Cast In Stone (CD1) 1998 14 11.12.2004
1998 Cast In Stone (CD2) 1998 10 11.12.2004
1991 Temples Of Ice 1991 10 11.12.2004
1989 Prime Evil 1989 11 11.12.2004
1987 Calm Before The Storm 1987 11 11.12.2004
1985 Possessed 1985 19 11.12.2004
1983 At War With Satan 1983 9 18.08.2003
 Singles, Mini-CD's, EP's
1990 Tear Your Soul Apart 1990 6 11.12.2004
1985 American Assault 1985 6 11.12.2004
 Live Albums
2005 Live From London (DVDA) 2005 15 19.04.2006
1996 Second Coming (DVDA) 1996 11 11.12.2004
1986 Eine Kleine Nachtmusik 1986 18 11.12.2004
1985 Official Bootleg 1985 11 11.12.2004
 Compilations, Remixes
2003 The Seven Gates Of Hell  Singles 1980-1985 2003 18 11.12.2004
2002 In League With Satan (CD1) 2002 20 11.12.2004
2002 In League With Satan (CD2) 2002 22 11.12.2004
2000 The Court Of Death 2000 18 11.12.2004
2000 The Collection 2000 18 11.12.2004
1999 Old, New, Borrowed And Blue 1999 15 11.12.2004
1998 New, Live & Rare (CD1) 1998 10 11.12.2004
1998 New, Live & Rare (CD2) 1998 10 11.12.2004
1997 From Heaven To The Unknown (CD1) 1997 17 11.12.2004
1997 From Heaven To The Unknown (CD2) 1997 18 11.12.2004
1996 Black Reign 1996 22 11.12.2004
1993 In Memorium 1993 18 11.12.2004
1993 Skeletons In The Closet 1993 15 11.12.2004
1992 The Book Of Armageddon 1992 10 11.12.2004
1986 The Singles 80-86 1986 12 11.12.2004
 Tributes
L 301.27 / D 11.18 1994 11 12818.08.2003
L 289.61 / D 5.20 1998 10 25612.10.2003
L 33.84 / D 0.20 2007 16 vbr20.08.2007
L 11.50 / D 0.00 2000 5 32004.10.2005
08.10.2012
L 0.14 / D 6.57 2008
A Tribute To Venom [Tribute by Sigh]
7 32026.01.2010
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG